G.w.M. indulatos kommentben rohant ki az exe, Nagy Melanie ellen

G.w.M. visszaszólt valakinek, aki az exére, Nagy Melanie-re figyelmeztette.

2022. február 1., 07:48

Szerző:

A múlt héten megjelent Kulcsár Edina új dala, pár napja pedig a szerelme, G.w.M. jelentkezett új dallal, aki ennek kapcsán kommentvitába bocsátkozott valakivel, aki a rapper exét, Nagy Melanie-t említette.

A hozzászóló azt írta ugyanis, hogy a kétgyermekes, magára hagyott anyuka egyre rosszabb passzban van, amióta gyermekei apja otthagyta a családot, ezért G.w.M-nek vissza kéne mennie hozzájuk. A rapper a következőt válaszolta erre, amint azt a Blikk is megörökítette:

„ha a csillagos eget lehozná bárki, akkor sem kellene Melánia egy percig sem! Ne ringasd magad ezekbe! Hamarosan mindenki tisztán fogja látni a dolgokat. Idő és türelem, vagy csak az igazságérzetem feszegetésének kérdése. A gyermekeimnek jobb apjuk nem lehetne, mint én, efelől nyugodt lehetsz.”

Íme G.w.M. új klipje, amelynek címe Megcsináltad.

Amint azt G.w.M. hétfő este külön poszttal ünnepelte az Instagramon, a Megcsináltad néhány nap alatt a YouTube legfelkapottabb magyar zenei videójává vált. A rapper ezzel olyan előadókat utasított maga mögé, mint Majka és Curtis, ByeAlex és a Slepp, illetve T. Danny.

Az előadók, akik jelenleg kevésbé népszerűek G.w.M-nél

Majka újabb trágár kirohanásában megfenyegeti Puzsér Róbertet

Curtis párja egy év kapcsolat után sem találkozhat a rapper kisfiával

ByeAlex barátnője topless fotót posztolt, íme, mit szólt hozzá az énekes

(Kiemelt kép: YouTube/GwmMusic)