Curtis párja egy év kapcsolat után sem találkozhat a rapper kisfiával

Barnai Judit nem találkozott még Curtis exfeleségével sem.

2021. augusztus 11., 07:37

Szerző:

Curtis, a rapper tavaly nyáron jött össze Barnai Judit kosárlabdázóval, már több, mint egy éve alkotnak egy párt. A híresség kisfiának a napokban volt a második születésnapja, amint erről fotókat is publikált az Instagramon.

Nos, a Blikk úgy tudja, hogy a családi ünnepen Curtis új párja nem vehetett részt a rapper és Krisztike néven ismert volt felesége közötti megállapodás értelmében. A pár ugyanis jó viszonyt ápol a válás után is, de abban maradtak, hogy a kisfiú nem találkozhat apja új szerelmeivel, amíg a kapcsolat komolyra nem fordul. Sőt, maga Krisztike sem találkozott még Barnai Judittal.

„Krisztike számára a fia a legfontosabb, és úgy ítéli meg, akkor marad harmonikus Doncsi lelke, ha nem találkozik Judittal. Curtis akármikor meglátogathatja, szervezhet vele programot, de talán még nem is töltötte Doncsi nála az éjszakát”

– többek között ezt mondta a Blikknek Curtis egy ismerőse, hozzátéve, hogy az alábbi képen látható Barnai Judit egyelőre legfeljebb videócseten láthatta a rapper kisfiát.

(Kiemelt kép: dfp.hu)