Mutatjuk, kinek a koncertjén rúgta a port Szijjártó Péter

A külügyminiszter mostanában rendesen odateszi magát hétvégente.

2021. július 24., 05:57

Szerző:

Megint bulival és féktelen tánccal töltötte a hétvégét a külügyminiszter. Szijjártó Péter ezúttal a debreceni Campus Fesztiválon volt. Ráadásul egy újabb magyar rapperrel készült közös fotó. Szijjártó Péter azt írta a Facebookon, hogy „micsoda tánc volt”. 

A Facebookon osztotta meg a pénteki Campus Fesztivál élményeit Szijjártó Péter. A külügyminiszter újabban koncertre és fesztiválokra jár. Tegnap Curtis koncertjén rúgta a port, míg július 11-én Keszthelyen volt Rúzsa Magdi koncertjén. Mint arról beszámoltunk akkor, kettejükről készült egy közös fotó is, amit mindketten boldogan megosztottak a közösségi médiában, ám később hirtelen, eddig ismeretlen okok miatt eltűnt az énekesnő Instagram-oldaláról. 

Szijjártó Péter most Curtisszel lőtt egy közös képet, amit meg is osztott a Facebookon. A külügyminisztert láthatóan jól érezte magát, és valószínűleg sokat táncolt, mert azt írta a poszthoz: „és micsoda tánc volt”. A politikusnak nem ez az első közös fotója magyar rapperrel. Korábban Majkával tett ki közös képet. De Szijjártó Péter nemcsak a rappet szereti, hanem a mulatóst is, mert Kis Grófóval már több alkalommal is együtt mulatott.

Curtis egyébként két napja nem fogta vissza magát, több celebet is lekurvázott, mert a Fradinak szurkoltak. Azt írta az egykori focista Instagram-sztoriban írta: „Azt veszem észre, hogy évről évre egyre több ismert ember (celeb) lesz divatszurkoló a Fradinál. Annyira szánalmas és vicces! A szenvedély, a fanatizmus nem erről szól, k.rvák!”. Hozzátette: ma már alig akad egy-két tiszteletre méltó kivétel, akik hiteles arcnak számítanak a zöld-fehérek támogatói közt. „Ha egyszer mi is megkapjuk azt a fajta támogatást, amit megérdemelne a klub, kíváncsi leszek, mennyi ilyen sz.rházi fogja beoldalazni a klubot! Én leszek az első, aki szemen köpi őket”  zárta mondandóját Curtis az Újpestre utalva. Mint ismert, Curtis, azaz Széki Attila, az Újpest FC-ben focizott.

(Kiemelt kép: Szijjártó Péter és Curtis 2021. július 23-án a Campus Fesztiválon. Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.