Megint Kis Grófóval ölelkezett Szijjártó Péter

A külügyminiszter roppantmód jól érzi magát a mulatóskirállyal. Nem ez az első alkalom, hogy együtt buliznak.

2021. június 12., 08:11

Szerző:

Kis Grófóval mulatott Szijjártó Péter péntek este. „No roxa áj, Grofó a király! Végre újra együtt!” – írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebookon az éjszaka közepén, ahova egy közös képet is kiposztolt, amin átöleli a mulatóskirályt. Mint ahogy azt Szijjártó Péter is írta, nem ez az első alkalom, hogy együtt buliznak. Tavaly októberben is együtt énekelték A nézését meg a járását, Kis Grófo, azaz Kozák László 2015-ös slágerét.

Szijjártó Péter nemcsak a mulatós zenét szereti, hanem a rappet is. Áprilisban Majkával sétálgatott egy közös képen, amiről a Facebookon posztolt. A miniszterelnöktől sem áll távol a mulatós műfaj: legutóbb a betegeskedő Fásy Ádámnak kívánt levélben jobbulást. Mága Zoltán, Orbán Viktor kedvenc hegedűse pedig két éve közpénzből tartott országos turnét.

(Kiemelt képünk: Szijjártó Péter Facebook-oldala)

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.