ByeAlex barátnője topless fotót posztolt, íme, mit szólt hozzá az énekes

ByeAlex új szerelme, Benjamina modellként dolgozik, és most bevállalt egy merészebb, topless fotót is.

2022. január 28., 15:10

Szerző:

ByeAlex a múlt hétvégén tett először közzé a barátnőjével közös képeket a közösségi médiában. A zenész-médiaszemélyiség (és/vagy a szerelme) azonban nem járul hozzá, hogy a képeket a sajtó átvegye, így azokat csak az Instagramra átkattintva lehet megtekinteni.

Amint azt tavaly novemberben megírtuk, ByeAlex új kedvese egy fiatal modell, Rákóczi Benjamina, aki több mint harmincezer követő számára posztol rendszeresen az Instagramon. A legutóbbi képe különösen merész, a fiatal lány csak deréktól felfelé látszik, ruhát nem visel, felsőtestét a karjaival takarja el. Ezt a képet sem mutathatjuk meg, de ha ön ide kattint, megnézheti!

Megnézte már többek között természetesen maga ByeAlex is, amit onnan lehet tudni, hogy lelkes kommentet hagyott a kép alatt, méghozzá egy vörös szívvel ellátva:

„a tejútrendszer legszebb emberi lénye vagy”.

A szerelmespár tagjai továbbá automatikusan eltűnő Instasztorikat publikáltak arról, ahogy otthon romantikusa borozgatnak, illetve játszanak.

Lazán kapcsolódik, de követői kérdésre egy korábbi, ehavi posztjában kommentben ByeAlex azt is elárulta, hogy nem szereti a labdarúgást, vagy ahogy ő fogalmaz: „utálom a focit”. Amikor rákérdeztek, hogy miért, így válaszolt:

„mert számomra a fűszál növekedését nézni is tartalmasabb és izgalmasabb lenne”.

Hát most már ezt is tudjuk.

Még lazábban kapcsolódik

ByeAlex utálja a focit, és a The Palace együttest is

ByeAlex utálja a focit, de a körömlakkot nem

ByeAlex utálja a focit, de Shane Tusup nem

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)