ByeAlex ezzel a modellel jár, íme a közös fotó

Egy fiatal magyar modell csavarta el ByeAlex fejét.

2021. november 29., 07:01

Szerző:

ByeAlex két éve szakított előző szerelmével, és mivel nem szeret beszélni magánéletéről, sőt kifejezetten kerüli is a nyilvánosságot, nem igazán lehetett tudni, hogy épp szingli vagy jár valakivel. Azonban most úgy tűnik, egyre komolyabbra fordul a kapcsolata az egyik fiatal magyar modellel!

A mentor egyik ismerőse elárulta a Blikknek, hogy bár az elmúlt két évben sem hagyott fel a randizással, ez most egészen komolynak tűnik, mivel rengeteg időt töltenek együtt és már a barátainak is mesélt a modellről.

„Jó pár hete fordult komolyabbra a dolog közöttük Benjaminával. Egyáltalán nem bujkálnak, csinálnak közös programokat, gyakran járnak étterembe randizni, ismerkednek. Még korai lenne megmondani, hogy mi lesz a kapcsolatukból, de az biztos, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. A közeli barátainak Alex már mesélt is a lányról, de egyelőre nem sok mindenkinek mutatta be őt”

– árulta el az ismerős.

ByeAlex egyébként már többször mutatott képet a lányról, így a legnagyobb rajongók már biztosan kiszúrták, hogy van valakije. Azonban a mentor mindig ügyel arra, hogy a modell arca ne legyen látható. Ahogyan például ezen a közös fotón is!

A Blikk megkereste az X-Faktor mentorát, aki nem tagadta a hírt, azonban nem szeretett volna részletesebben beszélni a magánéletéről.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)