ByeAlex megdöbbentő vallomást tett

Erre senki sem számított!

2021. november 2., 11:51

Szerző:

ByeAlex közel sem az érzelgősségéről híres, most mégis egy kifejezetten megható posztot tett közzé, ami felér egy vallomással az egyik legjobb barátjának! Nem csoda, hogy meglepte a rajongókat a bejegyzés, hiszen nem is akárkinek, hanem Cserpes Laurának szólt.

Hétfő este ért véget ugyanis az Álarcos énekes, lelepleződött az összes jelmez, a második helyen pedig a Viziló végzett, azaz Cserpes Laura. Ennek kapcsán mesélte el közösségi oldalán ByeAlex, hogy bár kevesen tudják, de ők ketten nagyon jó barátok, és rendkívül büszke az énekesnő teljesítményére. A bejegyzéshez egy közös képet is csatolt:

„Nem nagyon követtem az Álarcos Énekest. Inkább neten láttam ezt-azt, meg most 2 részt itthon, anyával. Sokan nem tudják, de Cserpes Laura az egyik legkedvesebb barátom az életben. Régóta vagyunk jóban, de igazán mély barátság az utóbbi másfél évben alakult ki közöttünk; mondhatom, hogy sokmindent megéltünk már együtt, és mindig itt vagyunk egymásnak, habár Laura szerint “gyatra” egy alak vagyok, mégis imádom őt a magam módján. Az emberek nem tudják igazán róla, de ő egy nagyon jószívű, aranyosan naív, és hihetetlenül jó humorérzékkel bíró ember. Na igen; és annyira imádja a zenét, mint én. Nagyon sokat fejlődött, épült 10 év alatt. Állandóan gyakorol, képzi magát; és nagyon büszke vagyok most rá, hogy egy ilyen nehéz műsorban bizonyíthatott a nyomozóknak és a nézőknek. Szép eredmény ez a dobogó második, a legjobb női rejtőzködő! Gratulálok! Nagyon grat! Büszke vagyok rád, megérdemelted barátom!

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagram-oldala)