Álarcos énekes finálé: hatalmas meglepetés a győztes

Vége az Álarcos énekesnek, mutatjuk, kiket rejtettek a dobogós jelmezek!

2021. november 2., 07:07

Szerző:

Hétfő este került adásba az Álarcos énekes döntője, aminek során az összes jelmezt leleplezték. Vasárnap az elődöntőben a Lovag és a Csacsi párosának kellett levennie a maszkot, így a fináléba a Kaméleon, a Viziló és a Cápa jutottak. A nyomozók meg voltak győződve róla, hogy utóbbi kettő jut majd tovább, azonban a közönség másképp döntött, és a Cápa került a dobogó harmadik fokára. A zsűri nagy érsze arra tippelt, hogy Szabó-Kimmel Tamást rejti a jelmez, és igazuk is lett!

A lelplezés után a Viziló és a Kaméleon újabb dalt adtak elő, a közönség pedig ismét szavazhatott, ki legyen a verseny abszolút győztese. Nem volt egyszerű dolguk, ugyanis mindkét énekes a végére tartogatta a legmeghatóbb vagy épp legmonumentálisabb produkcióját. Ezek alapján talán egy kicsit esélyesebb volt a Viziló, a nézők mégis úgy döntöttek, a Kaméleon volt számukra a meggyőzőbb. Így a második helyezett, a Viziló leplezte le magát, akiről a nyomozók már előre megmondták, hogy Cserpes Lauráról van szó.

A végére pedig az évad győztese maradt, a Kaméleon. A nyomozók végső tippjei a Vastag-testvérekre korlátozódott, és nem is lőttek mellé, a maszk Vastag Tamást rejtette! Az énekes egészen meghatódott gyözelmétől, ugyanis pontosan tíz éve ismerte meg az ország ugyanazon a színpadon, az X-Faktor keretein belül. Könnyeivel küszködve árulta el, hogy akkor testvére lett a thetségkutató győztese, és bár nem hitte volna, hogy egyszer sikerül, borzasztóan hálás, hogy pont ezen a kerek évfordulón mégiscsak megnyerhetett ő is egy énekversenyt.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)