ByeAleynek durván beszóltak a követői új külseje miatt, de ő visszaszólt, sőt, rátett egy lapáttal

Egyre extrémebb az énekes megjelenése.

2021. október 29., 10:31

Szerző:

Még kilakkozott körmeit se szokta meg mindenki, de ezen a héten ByeAlex azzal akasztotta ki követői egy részét, hogy aranyfogakat csináltatott magának.

A fenti posztban azt írja, hogy már rég ki akarta próbálni a „grillzfogsort, úgyhogy nem várt tovább:

„elkészült az első arany-Swarovski kombóm! szerettem volna valami easybb dolgot tesztelni, mielőtt belevágok a gyémánt fogakba!”

Feltehetőleg magát az énekest sem lepte meg különösebben, hogy az Instagramon a kommentek között nagy számban vannak negatív felhangúak. „Csíplek, de egyre rosszabb a stílusod”, illetve „csúnyábbat már nem is lehet nálad festeni” – mondja egy-egy hozzászóló, hogy csak a kevésbé durvákból idézzünk. Az X-faktor zsűrijében szereplő énekes ezek után egy újabb posztban válaszolt mindenkinek, aki kritizálja őt megjelenéséért.

„igen. mindig lesznek emberek, akik meg fogják mondani, hogy kellene kinézned, viselkedned, és gondolkodnod. mindig. meg fogják mondani szerintük mihez kellene tartanod magadat, mihez kellene igazodnod; és attól lennének jobban ha te is a mások által előre kitaposott normák alapján élnél. engem egész életemben próbáltak megállítani. basztattak a stílusom, külsőm, zeném, magatartásom miatt… mondd, hol lennék én most, ha úgy cselekszem, ahogy nekik tetszik? sehol. na de hol vannak ők most? sehol. byealex meg itt van. láv jú bébik, ne legyetek szürkék… soha ne!”

– írja ByeAlex. A „ne legyetek szürkék” kitétel értelmezéséhez érdekes adalék lehet, hogy az énekes az utóbbi hat posztjából ötben csak fekete ruhákat visel.

Legutóbbi posztjával a 37 éves zenész mindenesetre már túllépett a fogsor témáján, ugyanis ebben már azt mutatja meg, hogy csináltatott egy új tetoválást a nyakára. Ez egy „emo” felirat, amivel kapcsolatban ByeAlex így fogalmaz:

„ami vagyok, voltam, leszek; ami minden zenémben ott van, ami kíséri a hangulatomat, a sötétség és a romantika… az e m o”

Ha ön az emo zenékről többet szeretne olvasni, jó kiindulópont lehet a vonatkozó Wikipédia-oldal.

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)