Nem ByeAlex az egyetlen: íme még 3 férfisztár, aki lakkozza a körmét

Régebben botránynak számított, most az egyik legaktuálisabb trend.

2021. szeptember 18., 08:07

Szerző:

ByeAlex a nyár eleje óta kilakkozva viseli a körmeit, és egy nagyon hasonló fotójából úgy tűnik, Machine Gun Kelly csinált neki kedvet ehhez – erről itt írtunk korábban. Nos, természetesen nem csak ők ketten viselik így a körmüket, alább még három férfihírességet mutatunk, akiknek megtetszett ez a trend. De először íme még egy példa ByeAlextől.

Jared Leto

Jared Leto régóta ismert kirívó öltözködéséről. A 49 éves, Oscar-díjas színész általában a Gucci márkával együttműködve borogatja fel időről időre a férfiak öltözködésével kapcsolatban korábban megszokott rendet. Pont a körmét ne lakkozná, ha éppen úgy tartja kedve? Dehogynem lakkozza.

Shawn Mendes

A héten tartották a Met-gálát, és a divatvilág legelőkelőbb estélyén idén részt vett Shawn Mendes is. A 23 éves énekes pár éve a Sziget fesztiválon is fellépett Budapesten, és most a barátnőjével, Camila Cabellóval érkezett a New Yorkban rendezett gálára. Mindkettejük körme ki volt lakkozva, Mendesé sötétre, Cabellóé világosra. Az előbbit alább, az utóbbit az ide kattintva elérhető posztban lehet megnézni.

Pete Davidson

Pete Davidson egy 27 éves, amerikai színész-humorista, aki 2014 óta állandó szereplője a Saturday Night Live című kabaréműsornak. Az USA-n kívül azóta ismerik többen, hogy 2018-ban eljegyezték egymást Ariana Grande énekesnővel (igaz, az eljegyzést még abban az évben visszamondták). Nos, Davidson szintén ott volt a Met-gálán, és egy fekete ruhát viselt, felette egy hosszú, fehér zakóval. Az öltözékéről azt mondta a Page Sixnek, hogy nagy poénnak tartja, aminek ott a helye ezen az eseményen – és a szettet természetesen kilakkozott körmökkel egészítette ki.

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)