Látványos fordulat: Shane Tusup olimpia és úszás helyett focit néz most

Sokatmondó hallgatás: az exférj nem kommentálja Hosszú szereplését.

2021. július 26., 12:53

Szerző:

A 2016-os riói olimpián Hosszú Katinka 3 arany- és 1 ezüstérmet szerzett, az edzője és a férje Shane Tusup volt. Azóta ők ketten különváltak mind a magánéletben, mind a munkában, így különös érdeklődés követi most a 32 éves úszónő teljesítményét, hogy hogyan szerepel ezen az olimpián, amire Hosszú már nem Tusuppal készült fel. Az első versenyén 5. helyezett lett, így elmaradt a várakozásoktól, és a hírt többek között Hosszú édesapja is kommentálta, amint azt a 168 óra megírta.

Bizonyára sokan figyelik most Shane Tusupot, hogy hogyan véleményezi volt felesége eddigi szereplését, de a 33 éves edző egyelőre nem úszásról, sőt nem is az olimpiáról posztolt egy automatikusan eltűnő sztorit, hanem a futballról. A Debreceni Vasutas Sport Klub alábbi posztját osztotta meg követőivel.

A futball iránti érdeklődéséről maga Tusup a hétvégén posztolt már egyszer, az alábbi posztban a következőket írja.

„Amikor a football felé fordultam, mindenki szkeptikus volt. Úszóedzőnek bélyegeztek fel, de én mindig is high-performance szakember voltam. Legyünk őszinték, a nap végén a sport az sport, mindegyik a teljesítményről szól. Nem számít, hogy foci vagy úszás. A siker felé vezető út mindig ugyanaz. Kulcsfontosságú tényeket és tudást veszel alapul, tanulsz a sportolóktól, döntéseket hozol, tesztelsz, mérsz és alkalmazkodsz. Nincs varázslat, csak kemény és becsületes munka.”