Majka újabb trágár kirohanásában megfenyegeti Puzsér Róbertet

Puzsér Róbert most Majkának írt válaszcikket, aki erre újra beszólt neki, sőt, egy homályos értelmű fenyegetést is hozzátett.

2022. január 15., 12:29

Szerző:

Egy Bakács Tibor és Puskás-Dallos Peti közötti vita pár hét alatt egy Majka és Puzsér Róbert közötti vitává fajult – ha az előző csörtére kíváncsi, kattintson ide! A lényeg, hogy Bakács Tibor után Puzsér Róbert gyalázó hangnemű cikkben kritizálta Puskás-Dallos Petit, amire Majka védelmébe vette zenészt, visszatámadva a kritikusnak.

A beszólásfolyamot Puzsér Róbert megint az Indexen folytatta, íme három rövid idézet az igen hosszú írásból.

„Majka papa, te úgy lettél híres, hogy az egész ország nyilvánossága előtt le...pattál egy pornószínésznőt, aztán csajokat vettél rá arra, hogy a tévében a melleiket mutogassák, most meg arra használ a tömegmédia, hogy minél több hozzád hasonló hülyegyerek higgye el: a pofátlanul előadott magamutogatás egy valóságshow-ban igenis karriert és sztárságot okozhat. Feltételezéseddel ellentétben nem képzelem, hogy a rád meg az üzlettársaidra vonatkozó kritikáim ezer év múlva is emlékezetesek lesznek, hisz ezek a sorok csak addig érvényesek, amíg az általatok gyártott kulturális hulladékkal milliók táplálkoznak. Örömteli a közös reményünk és meggyőződésünk, hogy a rólad szóló írásaim előbb-utóbb senkit sem érdekelnek majd”

– írja Puzsér Róbert, aki ezek szerint most már tartózkodni próbál a trágár szavak kiírásától. Írása másik részében Puzsér azt fejtegeti, valószínűleg mi lenne a munkája Majkának, ha a médiakarrier nem jött volna össze:

„kifejezésre juttatod, hogy ha a média magasabbra tenné a lécet, az én nevemet is csak a postás ismerné – nos, ez bizony lehetséges. Ebben a párhuzamos univerzumban én egy gimnáziumban tanítanék, te meg lányokat vinnél Svájcba prostinak, hisz ebben az univerzumban sem értenéd, mi fán terem a kultúra és az erkölcs.”

És amin a jelek szerint Majka különösen felbosszantotta magát:

„hát miféle gengszterrapper vagy te, Majka papa, hogy még egy senkiházi kritikussal folytatott vitádban is a hatalom védősáncai mögé vonulsz, és onnan jelentgetsz? Ennyire gyáva lennél, hogy még ellenem is a nagyívű nyelvcsapásaidra szorulsz?”

Mindezekre Majka a Facebookon válaszol egy újabb nyílt levélben. Íme a teljes üzenet.

„Kedves „Tanár úr”! Sosem szóltam vissza még neked ezelőtt. Pedig azt a rengeteg féligazságot (vagy nevezzük inkább faszságnak), amit velem kapcsolatban szó szerint összebüfögtél az elmúlt években, nehéz volt szó nélkül hagyni. Most is csak azért szólítottalak meg, mert egy olyan embert bántottál, akit pont azért szerettem meg, mert sosem azzal volt elfoglalva, hogy egy másik embert mocskoljon, hanem a saját dolgával foglalkozott. Szerintem sem a génjei, sem intellektusa nem engedné, hogy vitába szálljon egy olyan tenyérbemászó, nyilvánvalóan félőrült, irigy barommal, mint te. És mivel előző (és egyben utolsó) veled kapcsolatos posztomban jeleztem, hogy a te célod semmi más, csak a konfliktus kiélezése és egyben életben tartása, ezért a továbbiakban nem kívánom a társalgást veled
Bár sosem tartottam magam „gengszterrappernek”, te mindig annak titulálsz. Ezért kérlek, azt, hogy mennyire vagyok gyáva, tartogasd majd arra az esetre, mikor végre valahára találkozunk a való életben, és majd férfiként kell vállalnod véleményed. Nem lehet ám mindig két pornhub recskázas közt a billentyűzet szent védelme mögé bújni. Nem szeretnék neked csalódást okozni, miként viselkedik egy „gengszterrapper”, mikor egy hozzad hasonló, testnevelésből felmentett hólyag ócsárolja. Csókolom, Tanár úr”

– írja Majka az alábbi posztban, kilátásba helyezve, hogy a „testnevelésből felmentett” Puzsérral szemben élőben gengszterrapperként fog viselkedni, bármit jelentsen is ez.

Puzsér Róbert a betegségeiről, gerincsérvéről, lebénulásáról egyébként tavaly szeptemberben részletesen beszélt, ennek összefoglalójáért kattintson ide!

Puzsér Róbertnek közben Puskás-Dallos Peti is üzent, sőt, Puskás-Dallos Peti édesapja is – hogy mit, azt ide klikkelve megnyitható cikkünkben találja.

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)