Puskás Peti édesapja is üzent a fiát gyalázó Puzsér Róbertnek

Puzsér Róbert gyalázó cikkére Puskás Peti most még egyszer válaszolt, és az énekes édesapja is beszállt.

2022. január 15., 10:40

Szerző:

Az újév legfurcsább celebviszálya Bakács Tibornak még az óévben elejtett megjegyzéséből bontakozott ki, és azóta is dúl Puzsér Róbert, valamint Puskás Peti között. Kattintson ide az előzmények összefoglalójáért, a legfontosabb, hogy Bakács Tibor kritikájához kapcsolódva Puzsér Róbert nemrég egy gyalázó hangvételű cikkben szólította meg Puskás-Dallos Petit, akit aztán egy hasonló cikkben Majka is a védelmébe vett, és aki először az alábbi posztban reagált a történtekre.

Puskás Peti itt azonban nem állt meg, péntek este „Kedves Puzsér Róbert!” megszólítással terjedelmes nyílt levelet tett közzé a Facebookon, amiben újra reagál a botrányra.

„Azért írlak kedvesnek, mert amikor személyesen találkoztunk, amúgy mindig nagyon kedves voltál velem. Ugyanakkor nagyon szórakoztatónak tartom, hogy ahhoz képest, hogy engem vádolsz feltűnési viszketegséggel,mégis napok óta rólam írogatsz és becsmérelsz (köszönöm, én kellemesen el lettem volna nélküle), de végülis az ország vezető bulvárújságírójának mi más elfoglaltsága lenne.
Ettől függetlenül még mindig hiszek benne, hogy az újságírás azért egy nemesebb foglalkozás, mint Berki Krisztiánnal pereskedni, de hát te aposztrofálod magadat publicistának, biztos jobban tudod. Bevallom, Bakács Tibor megszólalása bántott, igazságtanul durvának éreztem... a tied viszont teljesen hidegen hagy, hiszen biztos voltam benne, valamit fogalmazol majd idővel, hiszen olyan vagy mint a házőrző kutya: megugat mindenkit, aki a kerítés mellett elmegy, ezért felesleges nagy jelentőséget tulajdonítani írásaidnak vagy kitüntetettnek érezned magad, ha megszólítva lettél. Mégis azért válaszolok neked, mert nyilván a szeretteimet azért igencsak bántja, nem is az észrevételeid, hanem az a végtelenül közönséges, egyszeri kommentelő színvonalához simuló felszínességed és legfőképpen a „stílusnak” gondolt trágárságod, mindezt népművelőnek álcázott jelleggel.”

Innentől kezdve Puskás-Dallos Peti részletezi a pályájának történetét, és több bekezdésen keresztül sorolja zenei, színházi, illetve televíziós sikereit, utalva arra, hogy újságíróként Puzsér Róbert mindezt nyilván tudta már. Hozzáteszi, sikere titkát egyrészt abban látja, hogy próbál mindig a lehető legkedvesebb lenni mindenkivel, valamint abban, hogy jó a helyzetfelismerő képessége. Eredményeinek listáját a következőkkel zárja:

„Amúgy pedig ha már honfitársaimnál tartunk, örömmel festettem gyermekkórház falát Karácsony Gergely főpolgármester úrral, de ültettem fát Fürjes Balázzsal és Dr. Nagy István miniszter úrral is, pedig lehet, hogy sok mindenben máshogy látjuk a világot, de vannak közös ügyek, amikhez szívesen csatlakozik az ember. Ez pedig így helyes.
Veled se kell egyetértenünk mindenben, bár az biztos nem is fogunk. Mindenesetre amíg te lehülyegyerekezel másokat, én maradok a kedves megszólításnál. Mert ezt is a szüleimtől tanultam: maradj mindig nagyvonalú másokkal, mert rövid az élet a kicsinyességhez. Rengeteg hibát követtem az életemben, sok mindenre nem vagyok büszke. De mindig próbáltam tanulni belőle. Valószínűleg most is fogok, hogy vannak dolgok, amikre felesleges reagálni, mégis megteszem, mert rosszul érint, hogy egy nagyon harmónikus családi környezetben azzal kell foglalkoznom, hogy a szeretteimet nyugtatom, hogy minden rendben, csak vannak emberek, akiknek ebből származik a bevétele, hogy másokat kritizálnak. Nagyon remélem, tudok még témát szolgáltatni neked jó sokáig! Köszönöm figyelmed! Sok sikert kívánok kedves Róbert!”

Az üzenet a Facebookon néhány óra alatt rengeteg lájkot és hozzászólást kapott, és a kommentelők között van Puskás Tivadar is, Puskás-Dallos Peti édesapja is. Ő szintén Puzsér Róbertet szólítja meg, méghozzá a következő meghívással:

„Kedves Puzsér Róbert Úr! Tisztelettel meghívjuk Önt hozzánk, egy kávéra vagy teára, kis süteményre. Üdvözlettel Puskás Tivadar 68 éves, Puskásné Besztercei Zsuzsanna 67 éves színművészek, Péter szülei.”

Íme a teljes poszt.

Ide tartozik még

Közben Puzsér Róbert újabb cikkben válaszolt Majkának, aki pedig erre egy fenyegetésként is értelmezhető poszttal reagált a Facebookon. Ennek összefoglalójáért kattintson ide!

(Kiemelt kép: Puskás-Dallos Peti Instagramja)