Puskás-Dallos Peti reagált az őt gyalázó Puzsér-cikkre és Majka válaszára

Puzsér Róbert gyalázó cikke után Majka szólalt meg először, most Puskás-Dallos Peti is írt egy nyílt levelet.

2022. január 13., 14:52

Szerző:

Nagy vihart kavart Bakács Tibor egy YouTube-on elejtett, Puskás-Dallos Petire vonatkozó megjegyzése, mert arra nemcsak maga az énekes, hanem később Puzsér Róbert is reagált, majd a kritikus cikkére Majka írt egy választ. Mindezek után szólt hozzá a témához Dallos-Puskás Peti még egyszer egy friss posztban.

„Tényleg nem szeretném megbántani, de talán Puskás Petinél tévedtünk, mert nem volt karakteres a személyisége”

– ennyi volt az utóbbi időben takarítóként dolgozó kritikus megjegyzése, ami talán feledésbe is merült volna, ha Puskás-Dallos Peti nem reagál rá egy posztban, felemlegetve Bakács Tibor szalámilopási ügyét is. Mindez még decemberben volt.

Az ügy amiatt került újra elő a napokban, hogy Puzsér Róbert írt a kapcsán egy véleménycikket az Indexen, amelyben azt mondta, hogy a szerinte „üresfejű, kommersz”, de „gátlástalanul nyomuló” Puskás-Dallos Petinek nincs személyisége. Erre aztán Majka reagált szintén az Indexen, védelmébe véve az énekest, és keményen támadva Puzsér Róbertet. A vita összefoglalóját ide kattintva olvashatja el.

Itt vette most újra fel a fonalat Puskás-Dallos Peti, a következőket írva:

„sokat gondolkodtam a napokban-hetekben, hogy vajon mit vétettem, hogy egy idősebb generáció megmondóembereinek célpontjává váltam, de ami talán fontosabb: szeretném megköszönni azt a rengeteg kedves gesztust, amit kaptam személyesen vagy üzenetben a családomtól, a barátaimtól, a kollégáimtól és tőletek... Hogy voltak, akik időt szántak arra, hogy nyilvánosan kifejezzék szeretetüket irántam, úgyhogy ezúton is köszönöm a feleségemnek, Alex és Majka barátomnak, régi cimboráimnak és ismeretlen ismerőseimnek, hogy úgy érezték a betyárbecsületük azt kívánja, hogy helyettem is megszólaljanak, még ha egy online térben zajló konfliktusba is keverednek ezáltal.
Sok kéretlen feszültséget okozott ez számomra, de még több megható visszajelzést kaptam, amiért tényleg nagyon hálás vagyok mindenkinek!”

A Majka mellett említett ByeAlex hozzá is fűzött kommentben egy fekete a szívet a fenti poszthoz, amiben Puskás-Dallos Peti egy idősebb generációhoz tartozóként említi Bakács Tibort és Puzsér Róbertet. Bakács Tibor a maga 62 évével kétségtelenül más más generáció, mint az általa kritizált énekes, de Puzsér Róbert 47 éves, Puskás-Dallos Peti pedig 37, tehát köztük csak 10 év a korkülönbség.

(Kiemelt kép: Puskás-Dallos Peti Instagramja)