Majka trágár kirohanással semmisítette meg Puzsér Róbertet

Majka azok után támadja Puzsér Róbertet, hogy a kritikus Puskás-Dallos Petit alázta egy cikkben.

2022. január 13., 08:58

Szerző:

Majka az Index című oldalon egy véleménycikkben osztotta ki Puzsér Róbertet azután, hogy a kritikus ugyanott reagált Bakács Tibor és Puskás-Dallos Peti vitájára. Egy Megasztárral kapcsolatos YouTube-műsorban mondta azt Bakács Tibor egykori zsűritag, hogy az egyetlen hibát akkor vétették, amikor Puskás Petit a döntőbe engedték: erre az énekes egy Facebook-posztban válaszolt. Vitájuk összefoglalóját ide kattintva lehet elolvasni.

Puzsér Róbert ezt a vitát véleményezte azzal, hogy kifejtette, szerinte Bakács Tibornak már a védjegyévé vált a bűnbánat, valamint azzal, hogy szerinte az „üresfejű, kommersz”, de „gátlástalanul nyomuló” Puskás-Dallos Petinek nincs személyisége. Erre és általában Puzsér Róbert tevékenységére reagált Majka a legfrissebb cikkben, felhívva a figyelmet arra, hogy csakúgy, mint Bakács Tibornak és Puskás-Dallos Petinek, Puzsér Róbertnek is egy kereskedelmi tévés tehetségkutató hozta meg az országos ismertséget. (A kritikus az RTL Klubon a Csillag születikben volt zsűritag.)

Majka többek között a következőket mondja Puzsér Róbertnek a nyílt levélben:

„úgy próbálsz pálcát törni a »magamutogatás« felett, hogy közben iskolapéldája vagy annak. Magát az exhibicionizmust úgy állítod be, mintha annak csak beteges formája létezne, és mindenki, aki nem egy szubkultúrát szolgál ki vele, az egy fertőző, gennyes seb a magyar közéletben.”

Az itt-ott trágár szavakat tartalmazó kirohanás arra is rámutat, hogy azzal, hogy a kereskedelmi tévék műsorainak szereplőit alázza, Puzsér Róbert végső soron ezeknek a műsoroknak a nézőit alázza:

„osztályokkal lentebb lévő ligából felszólni, hogy ti mekkora szarok vagytok, igencsak izzadságszagú. Valójában arra is kíváncsi lennék, mekkora az átfedés azok közt, akik hevesen igenelve jót csámcsognak a rendszeresen gyalázkodó cikkeiden, este meg bámulják a tévét, és növelik a nézettségét az általad lenézett műsoroknak. Nem is látják szerencsétlenek, hogy valójában őket minősíted.”

Majka a politikát is említi, ahogy tette azt korábban a Partizán című YouTube-csatornán, ahol hangsúlyozta, hogy „nem vagyok fideszes. Ő most a következőket mondja azzal kapcsolatban, hogy Puzsér Róbert az Indexen vagy az ATV-ben szerepel:

„az sem baj, ha az Index vagy ATV fizet neked a munkád miatt, akiket egyébként az a regnáló kormány támogat, akiket te mindenhol minden tolvajnak elmondasz. Azonban mikor a te fizetésedről van szó, akkor már ugrottak is az elvek a kútba... Így már szemet is lehet hunyni a közpénzek eltűnése felett... Persze, hogy jövök én ahhoz, hogy pofázzak neked? Én csak egy TV2-es Fidesz-bérenc vagyok, egy vamzer, a legártalmasabb közéleti szereplő...”

Puzsér Róbert vs A Világ

Szerinte Szikora Róbert elhülyülése duplán fájdalmas

Szerinte Hosszú Katinka mértéktelen volt önmaga gátlástalan promóciójának és szemérmetlen fétisének terén

És szerinte Molnár Áron képmutató

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)