Újabb sztárt alázott Puzsér Róbert: Ne játszd el, hogy minden nagyon jó

Puzsér cserébe le lett megélhetési pesszimistázva.

2021. október 11., 14:38

Szerző:

Élni hívlak címmel jelentetett meg kampánydalt az ellenzéki összefogás. A szám klipjében több híresség is feltűnik, köztük Hegyi Barbara, Cserhalmi György, Kulka János, Gálvölgyi János, Nagy Zsolt, Hernádi Judit, Csákányi Eszter és Nagy Ervin. A dalt Hrutka Róbert szerezte és énekli, kivéve a rapbetétet, amit a Toxikoma című film főszereplője, Molnár Áron ad elő.

Ezt a számot, illetve videót kritizálta egy héttel ezelőtt Puzsér Róbert az Önkényes mérvadó című műsorban a Spirit FM-en kollégáival, Csízi Ágnessel és Horváth Oszkárral. A kritikus elsősorban a klip általa győzedelmesnek tartott hangvételét kritizálja:

„minek örülnek? Mire föl bulikáznak és mire föl iszogatnak? Mire föl ez a jókedv? Esetleg rápillanthatnának a saját állapotukra, mondjuk ha hajlandóak vagy készek lennének hiteles képet sugározni arról, ahogy állnak.”

Puzsér Róbert azt mondja, hogy attól még, hogy a reklámokban mindent ilyen mosolygós jelenetekkel próbálnak meg eladni, a mostani ellenzéki összefogáshoz ez a kép szerinte nem illik. A kritikus a mikrofonba kiabálva veti az előadók szemére a következőket:

„az imént beszéltünk a képmutatásról. Az imént beszéltünk arról, hogy hiteles képet kell, érdemes, helyes mutatnod magadról. Főleg, hogyha hatalmat kérsz. Ne játszd el, hogy minden nagyon jó azért, mert a marketinges elmagyarázta, hogy így éri meg, így kerülsz a pénzedhez.”

Íme a műsor, a vonatkozó részlet 44:37-nél kezdődik.

Vasárnap este reagált a rádióműsorra az abban említett egyik előadó, Molnár Áron. A Noár művésznéven is ismert színész megélhetési pesszimistának tartja a kritikust, aki kritizált már Tóth Gabitól kezdve Hosszú Katinkán keresztül Cristiano Ronaldóig kb. mindenkit. Molnár Áron azt üzeni Puzsér Róbertnek, hogy ezek után szeretne vele szemtől szemben vitázni az általa felvetett kérdésekről.

„Nagy felelőtlenségnek tartom a megélhetési pesszimizmust, ide tartozik az öncélú kritika, ami nem előrevisz, hanem földbe döngöl. Én erről szeretnék veled, veletek beszélni. Kapok lehetőséget bármely műsorotokban egy nyilvános vitára?”

– kérdez vissza Molnár Áron az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: dfp.hu)