Puzsér Róbert durván nekiment Tóth Gabinak

Többek között Magyarország koronázatlan hisztikirálynőjének nevezte.

2021. július 14., 18:02

Szerző:

Az nem szokatlan, hogy Puzsér Róbert éles kritikát fogalmaz meg hazai hírességekkel szemben. Sőt, az sem újdonság, hogy nekimegy Tóth Gabinak, az elmúlt években ugyanis többször bírálta, ráadásul nem mindig nyomdafestéket tűrő hangnemben. Ezúttal viszont még az eddigieknél is erősebb mondatok hagyták el a száját, vagyis a klaviatúráját.

Puzsér Róbert ezúttal Tóth Gabi vallássosságán akadt fent. Írásában először Magyarország hisztikirálynőjének nevezte, majd megjegyezte, hogy legtöbbször prostituáltnak öltözik, végül pedig annak adott hangot, nem érti az énekesnő mély vallásosságát, amikor olyan műsorokhoz adta az arcát és hangját, mint a ValóVilág, az Éjjel-Nappal Budapest vagy az X-Faktor.

„A Való Világ, az Éjjel-Nappal Budapest, az X-Faktor s még számos mélyen keresztény műsor arca és hangja ezúttal úgy döntött, hogy a vallásosságával gyűjt lájkokat és megrendeléseket, ezért autentikus módon parasztasszonynak öltözött, nyakába keresztet akasztott, tetoválásait hosszú ujjú felső alá rejtette, és egy jól irányzott fotó kedvéért beült egy skanzenbe, mintha csak ott született volna, a csalad.hu kérdésére pedig előadta: nincs olyan óra, hogy ne szólna a fentiekhez.”

– írta. Végül vallásosságát Dopeman „megtéréséhez” hasonlította. A teljes írást a Hírklikken olvashatja, ami vélhetően nem marad válasz nélkül Tóth Gabi részéről.

 (Kiemelt képek: Soós Lajos, Kovács Tamás / MTI/)