„Nárcisztikus, egoista fétisszemély” – Puzsér Róbert nem kedveli Cristiano Ronaldót sem

A kritikus keményen beolvasott a Juventusból távozó futballistának.

2021. augusztus 28., 11:32

Szerző:

Puzsér Róbert tegnap Szikora Róbertet osztotta ki, és ha már zenészekről volt szó, Ákost és Tóth Gabit szintén. Ma a futball felé fordult az érdeklődése, de ezúttal sem dicsérő gondolatokat fogalmazott meg, hanem igen kemény szavakkal kritizálta a Juventusból távozó Cristiano Ronaldót a Facebookon.

„Boldogsággal tölt el, hogy a nárcisztikus egoista fétisszemély, Cristiano Ronaldo nem töltötte ki a négyéves szerződését, és végre eltakarodott Torinóból. Maga a leigazolása a Spirito Juve elárulása volt – s ahogy lenni szokott, az árulást bukás követte: a Ronaldóval folytatott, sportszakmailag tragikus marketingnászban a Juventus elveszítette az általános igazgatóját, a csapategységét, a méltóságát, az identitását, s végül a dominanciáját a Serie A mezőnyében. Meg vagyok könnyebbülve, hogy véget ért a rossz álom: csak most érzem, mekkora kő volt ez, hogy legördült a mellkasomról”

– írja Puzsér Róbert, hozzátéve, hogy reméli, hogy egy napon újra tud majd Juventus-meccseket nézni. Maga a futballista az alábbi posztot tette közzé távozásáról, ebben azt említi, hogy köszöni, hogy a csapat szurkolói elfogadták őt, hogy ő a szívét és a lelkét adta ezért a csapatért, és hogy bár nem is sikerült mindent megvalósítania itt, amit akart, azért hatalmas dolgokat értek el.

(Kiemelt kép: Cristiano Ronaldo Instagramja)