Puskás-Dallos Peti szalámis poénnal vágott vissza Bakács Tibor beszólására

Bakács Tibor beszólt Puskás-Dallos Petinek a Partizánban, az énekes a Facebookon vágott vissza.

2021. december 29., 09:52

Szerző:

A Partizán című YouTube-csatorna utolsó 2021-es videója a Megasztárral foglalkozik, és szerepel benne Bakács Tibor egykori zsűritag is, akinek van egy elég kemény beszólása a műsorban: a kritikus azt mondja, az egyetlen hibás döntésük annak idején az volt, hogy Puskás-Dallos Petit, azaz akkor még csak Puskás Petit a döntőbe engedték.

Puskás-Dallos Peti a 2005-2006-os Megasztárban tűnt fel és azóta a The Biebers nevű együttes frontembere lett, valamint 2016 óta mentorkodik az X-Faktorban. A zenész kedd este, nem sokkal a videó megjelenése után egy nyilvános Facebook-posztban reagált arra, hogy Bakács Tibor említi őt a műsorban. Puskás-Dallos Peti a következőket írja:

„Kedves Bakács Tibor! Sajnálom, hogy Gulyás Marci meghívása ellenére nem tudtam megjelenni a Megasztár adás felvételén az X-faktor forgatása miatt, és így csak online tudok reagálni a kijelentésedre, miszerint az összes Megasztár felfedezett közül én voltam az EGYETLEN hiba! Bár meglepett kijelentésed, de azért az elmúlt 15 évben arra már rájöttem, hogy mi nem sok mindenben hasonlítunk egymásra. Én vegán vagyok, te pedig túlságosan szereted a szalámit. Te sok év tehetségkutató zsűrizés után belerúgsz a volt versenyződbe, én inkább érdeklődöm utánuk. Számodra a karrierem hiba, számomra siker.
Ahelyett hogy megbántasz másokat, inkább utánajárhattál volna,hogy az egyetlen és óriási hibás döntésed, mégis miért lett az egyik legvirágzóbb. Köszönöm a figyelmed, bár jobban esett volna, ha a nézőtéren teszed valamelyik előadásomon vagy koncertemen. Volt rá 15 éved. Mindenesetre most lett 15 perc hírnév. Hálás vagyok anno a lehetőségért és örülök, hogy most hozzájárulhattam a tiédhez. Részemről ezzel meg is beszéltünk mindent. Boldog új évet!”

A fenti válasz utal arra, hogy Bakács Tibor 2011-ben megpróbált ellopni egy rúd szalámit egy közértből, és ezt követően karrierje derékba tört: az egykori kritikus ezután többek között takarítóként volt kénytelen munkát vállalni.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/X-Faktor)