Bakács Tibort most még Farkasházy Tivadar is kirúgta

Ismét újra kell kezdenie.

2021. július 19., 08:12

Szerző:

Az elmúlt években Bakács Tibor többször is a csőd szélére került, és számtalanszor kellett újrakezdenie az életét. A biztos pont talán a Hócipő című lap volt számára, ahol az elmúlt tíz évben végig dolgozott. A hírek szerint azonban Farkasházy Tivadar úgy döntött, véget vet az együttműködésüknek, a Blikknek azt is eláruta, miért.

„Tíz éve, a szalámis botrányakor, amikor ezért a semmiségért meghurcolták, szinte ismeretlenül felhívtam, hogy ezt bizonyítsam, jöjjön hozzánk, hiszen nagyon tehetséges újságíró, annak tartom most is. Mivel alig páran vagyunk, mindenkinek pontosan és precízen kell együttműködnie, de ha valakivel ezt nehéz megértetni, nincs mit tenni, ezért mondtam azt, hogy pihentessük a kapcsolatunkat”

– mondta Farkasházy Tivadar.

A lap a kritikust is megkérdezte a kialakult helyzetről, aki elárulta, nem haragszik, de nagyon unja már, hogy folyton ez történik vele.

„Semmi bajom Teddyvel, sőt, de már nagyon unom ezt. Csak azt tudom mondani, hogy sok sikert neki és hajrá Hócipő! Rosszul esik nyilván, de túlélem, volt már ilyen, három nap alatt túl leszek rajta”

– nyilatkozta Bakács Tibor.

(Kiemelt kép: dfp.hu )