Puskás Peti elkeseredett kirohanásban szidta le a mostani generációt

Az énekes azt írja, kedvelt márkák ellen is fel fog lépni.

2021. augusztus 11., 10:58

Szerző:

Puskás Peti egy egész hosszú Instagram-posztot publikált a jelenleg pusztító erdőtüzek kapcsán. „Szeretnénk az a generáció lenni, aki felégette a Földet?” – teszi fel a kérdést elkeseredett kirohanásában, amit érdemes alább teljes egészében elolvasni. A 36 éves énekes-műsorvezető a posztjában arra is kitér, miért választotta évekkel ezelőtt a vegán életmódot. A következőket írja az erdőtűz képeihez:

„Nagyon szép dolog az ima… de már nem segít. Lehet kiröhögni Greta Thunberget, azt a sok fiatalt, aki péntekenként felvonult egy szebb jövő reményében, aki gyalog- és kerékpárbaráttá akarta alakítani a társadalmat, akik azt mondják, fogyasszunk felelősen, aki nem fél, hogy szakítsunk a hagyományokkal és merjünk szembenézni a hibáinkkal.
Szeretnénk az a generáció lenni, aki felégette a Földet?
Én nem.
Ezért lettem vegán, ezért keresem az otthoni dolgokban a fenntartható módszereket, ezért olvasok mindennap arról, mivel tudom a környezetet kevésbé terhelni. És ezért fogok kedvelt márkák ellen fellépni, mert a jövőnk a tét… ezek a képek nem egy távoli jövőből érkeztek, hanem szomszédos régiókból! Ébredj fel, emberiség!”

 

(Kiemelt kép: Puskás Peti Instagramja)