Megdöbbentő nyilatkozatot adott G.w.M. volt felesége arról, mit adott fel a rapperért

G.w.M. volt felesége, Nagy Melanie külföldön, Barack Obamával dolgozhatott volna, de a rappert választotta.

2022. január 21., 07:57

Szerző:

Hatalmas érdeklődés övezi Kulcsár Edina és Csuti szétválását, és most megszólalt az ügyben a negyedik érintett is: Kulcsár Edina új szerelmének, G.w.M-nek a volt felesége. Nagy Melanie azt mondja, nem szeretne a bulváron keresztül üzenni, de azért az RTL Klub Fókusz című műsorának megkérését elfogadta egy interjúra. A kétgyermekes anyuka 31 éves, azaz egyidős Kulcsár Edinával – volt férje, G.w.M. nemrég töltötte be a 25. életévét.

Az alább megtekinthető adásrészletből kiderült, hogy Nagy Melanie jelenleg a DikH Rádióban vezet műsort. A mikrofon mögül adott interjút a magánéletéről, amelynek részleteit eredetileg nem szerette volna megosztani a nyilvánossággal. Kérte is volt férjét, polgári nevén Varga Márkot, hogy ne írjon a válásáról a közösségi médiában, de a poszt végül mégis kikerült, majd azt további bejelentések követték, így Nagy Melanie elengedhetetlennek érezte, hogy ő is megszólaljon.

Férjével kapcsolatban így beszél:

„ő egy végtelenül intelligens ember, akit a Jóisten nagyon nagy tehetséggel áldott meg. Remekül használja az összes adottságát, és ez a sikerének az egyik titka.”

Mindezt már csak azért is tartotta fontosnak kiemelni, mert amíg G.w.M. mindössze a 8 osztályt végezte el és utcagyerekként nőtt fel, addig Nagy Melanie egyetemi diplomával rendelkezik:

„nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végeztem a Nemzetvédelmi Egyetem Hadtudományi Karán, és nukleáris fegyverkezés egyébként a szakirányom. Angolul és héberül is beszélek, és több nagykövetségen is dolgoztam a házasságom előtti időszakban. Én arra tettem fel az életemet, hogy a nemzetközi politikában és a diplomáciában szeretnék elhelyezkedni. Volt szerencsém Brüsszelben a Parlamentben dolgozni. [...] Most jelenleg is dolgozok tolmácsként, és éjszakánként a gyerekek lefektetése után leveleket fordítok egy kanadai ügyvédi irodának.”

Nagy Melanie szintén elmeséli, hogy Washingtonban a Fehér Házban is elnyert egy ösztöndíjat. Ha ezt elfogadja, Barack Obamával dolgozhatott volna együtt, de ekkor ismerte meg későbbi férjét, G.w.M-et, és úgy döntött, a családi életet választja az amerikai karrier helyett.

Válásával és a jövővel kapcsolatosan a következőket mondja:

„máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyerekeim és a saját biztonságunkat, létbiztonságunkat. Úgyhogy amint realizálódott bennem, hogy Úristen, mi a helyzet, azonnal léptem. Mi másban tud gondolkodni az ember? Hiszen eddig én otthonülő anyukaként neveltem a gyermekeinket, hiszen a kicsi még csak egy éves.”

Íme a részlet a Fókusz adásából, ide kattintva az interjú egy hosszabb verzióját is meg lehet tekinteni. G.w.M. csütörtökön, azaz tegnap egy Facebook-posztban kommentálta a kialakult helyzetet, erről ide kattintva találja meg összefoglalónkat.

Karrier

Dér Heninek három diplomája van

Kiszel Tünde modellkedő lánya most énekesi karrierjén dolgozik

Cicciolina új karrierbe kezdett, egészen váratlan területen

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)