Megdöbbentő, miért tiltja le Kulcsár Edina új szerelme a követőit

Kulcsár Edina új szerelme, G.w.M. indulatos posztot publikált a Facebookon, és elszabadult a pokol.

2022. január 20., 14:24

Szerző:

G.w.M. azóta nem szólalt meg nyilvánosan a közösségi vagy a hagyományos médiában, hogy hétfőn bejelentették, hogy ő Kulcsár Edina új szerelme. A hallgatást négy nap elteltével az ide kattintva megnyitható Facebook-poszttal törte meg, amely egy indulatos kirohanást tartalmaz.

Ebből egyértelmű, hogy a rapper-énekes számára igen nehézzé tették az elmúlt napokat a negatív vélemények, amelyekből saját Facebookján is jött jónéhány. G.w.M., azaz polgári nevén Varga Márk sérelmezi továbbá, hogy őt senki nem hallgatta meg – igaz, nem is nyilatkozott, és egyelőre nem is tervezi ezt. A két gyermeket nevelő, de most új kapcsolatba kezdő rapper a következőképpen fogalmaz:

„nem szeretnék beszélni semmiről semmit, de azt érzem, hogy helyre kellene billentsem itt az egyensúlyt, talán muszáj is lesz… Senki ne feledje el ezt a sok mocskolódást, amit csinált! Engem senki nem hallgatott még meg, nyilván mert nem is beszéltem semmiről! Férfiasan tűröm az egészet, de az nem azt jelenti, hogy az az igazság, amit ti gondoltok vagy olvastok! A két gyermekem az életem és csak rájuk való tekintettel nem nyitom ki a számat... Egyelőre!”

A posztra természetesen rengeteg hozzászólás érkezett, támogatóak és kritizálóak egyaránt. G.w.M. válaszol is az egyik kommentelőnek, aki negatívan véleményezte a rapper magánéletét. A zenész ezt írja a hozzászólásában követőjének:

„sz@rt sem tudsz, vagy tartottad a gyertyát nekünk 0-24-ben?! Honnan tudnál te bármit is?! Honnan tudhatnád azt, hogy éltem meg szituációkat, vagy bármit? Ne szédíts már!”

G.w.M. egy másik hozzászólása szerint pedig sokan ki lesznek tiltva a rapper Facebookjáról, de meglepő módon nem azokat szidja itt le, akik beszóltak neki. Hanem:

„az összes vicces képet ide posztoló embert kitiltatom azonnal! (amin egyébként én is szakadok, de nem itt van a helye)”

G.w.M. új párja, Kulcsár Edina is csak órákkal ezelőtt reagált először hétfői bejelentésük visszhangjára, az ő posztja azonban teljesen másmilyen hangvételű. Erről szóló összefoglalónkért kattintson ide!

Amikor médiaszemélyiségek válaszolnak a követőiknek

Tóth Andit lealkoholistázták, visszaszólt

Rácz-Gyuricza Dórát leráncosozták, külön posztban vágott vissza

„Minden kurva DJ lesz már” – ÉNB Alexa válaszol a beszólóknak

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagramja)