„Minden kurva DJ lesz már” – ÉNB Alexa válaszol a beszólóknak

Farkas Alexa lemezlovas lett, és van, akinek ez nem tetszik.

2021. augusztus 3., 15:17

Szerző:

Farkas Alexát annak idején az Éjjel-nappal Budapestből ismerték meg a tévénézők, de most egy új oldalát mutatta meg a közösségi médiában: techno DJ lett belőle. Az első próbálkozásai nyomán azonban kritikusai is akadtak, a YouTube-on például azt írja valaki sírva hahotázó szmájlikkal, hogy

„Szandi, szólj ha segítsek megtanulni mixelni!”

Ez azonban a jelek szerint a kevésbé durva beszólások közé tartozott, Farkas Alexa ugyanis egy külön posztban reagált az őt ért támadásokra az Instagramon, először is megköszönve a pozitív véleményeket. Aztán a következőkkel folytatta:

„Tisztában vagyok minden egyes rólam mondott dologról, idézem (ezeket befutott dj-k is mondták): „Minden .urva dj lesz már”, Mixelni sem tud…, Szar, amit csinál stb… Utoljára reagálok ezekre, mert már én sem bírom magamban tartani. Mixelni mindenki megtanulhat, csak gyakorlás kérdése, én pedig szorgalmasan, alázatosan és maximalistaként gyakorlok, mert a legjobb akarok lenni. Te viszont, aki engem bírálsz, megrekedtél egy szinten, amit én kitartó munkával biztosan megugrok majd. Csak az bánt, aki önmaga képtelen a fejlődésre. Sajnos nem egy technofesztivál nyilvános wc-[jé]ben születtem, így igen, milyen meglepő TANULNOM KELL, hogy elsajátítsak mindent, a keverést, a zeneírást, a technikai dolgokat stb. De én erre nem vagyok rest, SŐŐT, szerintem aki ismer, az tudja, hogy én csak erről tudok beszélni, néha már fárasztó szinten. De az viszont valamiféle tehetségre utal, hogy ezt a szintet fél év alatt hoztam össze, rengeteg, de rengeteg munkával (napi 10 óra gyakorlásokkal). TE, aki engem bírálsz, Te, aki leszólsz engem, mert neked valami nem tetszik vagy nem rendelődök alád és nem engedem befolyásolni magam, Te, aki fenyeget, hogy ha elvállalok egy bulit, akkor többet nem zenélek mert elintézed, TE, aki csak a kanapéról irogatsz: CSINÁLD UTÁNAM! Gyere én segítek neked és nem foglak fikázni. Én ha ott leszek a nagyok között, akkor sem fogom elfelejteni ezt a hihetetlen nehéz utat. TE VISZONT ELFELEJTETTED, milyen nehéz valami újba kezdeni, milyen nehéz egy új irányt kiépíteni…. Én nyitott vagyok a kritikára és a fejlődésre. Írj nekem, kérlek olyat, amit nem jól csinálok, részletezd, hogyan lehetek jobb mint tegnap. Engem ez éltet és higgyétek el, ez tesz legyőzhetetlenné. Amúgy meg MINDENKINEK KÖSZÖNÖM, aki támogat!”

Ön is eldöntheti, hogy jogosak-e a kritikák, ha alább belehallgat Farkas Alexa szettjébe.

(Kiemelt kép: Farkas Alexa Instagramja)