Rácz-Gyuricza Dórát leráncosozták, külön posztban vágott vissza

Rácz Jenő, Tóth Gabi és Rubint Réka is beszállt a vitába.

2021. november 16., 08:17

Szerző:

„Azokkal a ráncokkal kezdjél már valamit!!! Hogy nézel ki??? Szomorú, hogy ilyen fiatalon így le van strapálva a fejed...”

– írta egy kommentelő a jelenleg állapotos Rácz-Gyuricza Dórának. A közelebbről nem ismert illető hozzátette, hogy nem gyerek kellett volna A Konyhafőnök sztárjának, hanem egy arckezelés, mert idősebbnek néz ki férjénél, Rácz Jenő sztárséfnél. A hozzászólás azért kapott nagy nyilvánosságot, mert Rácz-Gyuricza Dóra külön posztot csinált belőle az Instagramon, megmutatva ráncait és publikálva saját válaszát sértésre.

„Büszke vagyok minden rácomra. Annak a jelei, hogy milyen sokat nevetek és mosolygok életemben. Na meg nem is tudtam, hogy az embernek mérlegelnie kell, hogy gyermekáldás vagy arckezelés”

– írja Rácz-Gyuricza Dóra.

A poszt kommentelő között két híresség is található. Egyrészt a gasztrohíresség-influenszer férje, Rácz Jenő is tett egy megjegyzést az egészhez. A többes szám azt sejteti, hogy több ilyenhez volt már szerencséjük korábban:

„beteg állatok...”

Másrészt hozzászólt Tóth Gabi énekesnő is, aki saját bevallása szerint szintén rengeteg gyűlölködő beszólás tárgya volt az utóbbi időben:

„Jézusom... és amikor leírta, visszaolvasta, akkor elégedetten nyomott a küldés gombra. Neki abban a két percben jobb volt. Két percre… Neki két percig volt jobb. Neked meghagyva minden pillanatot.”

Harmadrészt bókolt egyet Rácz-Gyuricza Dórának szintén kommentben még egy gyakran kritizált hazai híresség, Rubint Réka. Ő így fogalmazott:

álomszép vagy Dórikám!!!

Rácz Gyuricza Dóra egyébként vasárnap este az MTV EMA gálán vett részt, méghozzá annyira merész öltözékben, hogy külön cikkek születtek belőle. Kattintson ide a 168 összefoglalójáért!

(Kiemelt kép: Gyuricza Dóra Instagramja)