Rácz-Gyuricza Dóra melltartó nélkül gálázott, de követői fontos dologra figyelmeztették

Az állapotos híresség egy elképesztően merész szettet viselt az MTV EMA-n.

2021. november 15., 08:37

Szerző:

Vasárnap este tartotta az egykor Music Televisionként ismert MTV csatorna európai zenei díjkiosztó gáláját, a European Music Awardsot. Az MTV EMA 1994 óta minden évben másik európai városból jelentkezik, és 27 év után idén Budapestre került a sor. Az eseményen rengeteg hazai híresség vett részt, köztük Rácz Jenő sztárséf és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra, akik nemrég jelentették be, hogy babát várnak.

A Konyhafőnök című műsorból ismert két híresség össze volt öltözve sötét öltönyben/nadrágkosztümben, de mégiscsak a feleség öltözéke a látványosabb, hiszen Rácz-Gyuricza Dóra a nyitott blézer alatt szemlátomást nem visel melltartót. Rácz Jenő Instagramján azonban nem ezzel kapcsolatban alakult ki vita a kommentelők között. Többen szóvá teszik, hogy nem veszélyes-e a negyedik hullámban terhesen ennyi ember közé menni. Az egyik kommentelő így fogalmaz:

„felelőtlenség ekkora tömegbe menni, ha már babát vártok.”

Többen hasonlóképpen figyelmeztetik Ráczékat, más kommentelők azonban ellenkező véleményen vannak, és arra hívják fel a figyelmet, hogy attól még, hogy terhes valaki, nem kell állandóan a négy fal között ülnie, ha ügyel a járványvédelmi előírások betartására.

Alább lehet megtekinteni Rácz-Gyuricza Dórát posztja az estről, itt a házaspár Puskás Petivel látható. Az utóbbi felesége, Dallos Bogi szintén jelen volt egyébként ezen az eseményen, de amint egy kommentben meg is jegyzi, erről a fotóról pont lemaradt.

 

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)