Megható videóban jelentette be Rácz Jenő, hogy apa lesz

Instagramon osztotta meg szívhez szóló felvételt Rácz Jenő.

2021. november 6., 13:53

Szerző:

Ahogy azt már pénteken a 168.hu is megírtaRácz Jenő, az RTL Klub sztárséfje, és felesége, Gyuricza Dóra tegnap Instagram-oldalaikon osztották meg, hogy első közös kisbabájukat várják. A séf most egy megható videót is posztolt, amiben elérzékenyülve jelenti be kollégáinak az örömhírt.

Rácz Jenő és felesége tudatosan készült a babavárásra, mielőtt megfogant volna gyermekük, egy DNS-vizsgálatra is elmentek, hogy kizárhassanak, akkor még csak tervezett gyermeküknél bizonyos genetikai betegségeket. A pár idén nyáron házasodott össze, és a gyermekáldásra sem kellett sokat várniuk, így nagy a boldogság, hiszen köztudott, hogy minden vágyuk az volt, hogy hamarosan szülők lehessenek. A séf az ultrahangfelvétel és az örömhír után most egy videót osztott meg Instagram-oldalán, amiben azt láthatjuk, ahogy az éttermében, elérzékenyülve bejelenti kollégáinak, hogy hamarosan apuka lesz. 

„Szeretnék egy-két dolgot mondani a csapatnak, mert, hogy van egy-két fejlemény az életünkben. Alapvetően egy örömhírt szeretnék bejelenteni, amire szeretnék a csapattal, a családunkkal közösen koccintani. Mégpedig, a családunk az gyarapodik, nem mással, mint egy babával, Dórival babát várunk”

– mondta könnyeivel küszködve kollégáinak, a láthatóan zavarban lévő séf, akikkel egy pohár pezsgővel koccintottak a baba érkezésére. 

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagram-oldala)