Kulcsár Edina érzelmes posztban kért bocsánatot: először szólalt meg a hétfői bejelentés óta

Kulcsár Edina most nézett bele a róluk szóló hírekbe és reagált rájuk.

2022. január 20., 10:45

Szerző:

Hatalmas szenzációt keltett, hogy három nappal válása bejelentése után Kulcsár Edina hétfőn újabb bejelentést tett: hogy kapcsolatban van Varga Márk rapperrel.

Az ezt követő napokban az egykori szépségkirálynő hallgatott a közösségi médiában, és posztot azóta sem publikált, egy automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban röviden reagált az eddig történtekre, ígérve, hogy később részletesebben is meg fogja osztani, ő hogyan éli meg szakításának és új kapcsolatának a hatalmas érdeklődést kiváltó és sokak által véleményezett történetét. A következőképpen fogalmaz, bocsánatot kérve eddigi hallgatásáért:

“elnézést mindenkitől, de altatás közben én is kidőltem! Eddig semmit sem olvastam, de ma erőt vettem és pár dologba belenéztem. Hát kár volt… az viszont mindenképpen köszönetet érdemel, hogy ennyien megtisztelnek a figyelmükkel. Ennyi cikk és ennyi tartalom, amit a témával kapcsolatban gyártottak egyesek, hát minden tisztelet az övék! Az energiájuk és az idejük lenyűgöző.
Máig meg sem szólaltam, most is csak minimálisan, mert nem tudtam nézni, ahogy sok esetben kitalált dolgokat fűznek csak egyre tovább és tovább! Tudom, hogy azt írtam, hogy pár dolgot tisztába teszek, de jelenleg túl hevesek bennem az érzelmek, hogy belekezdjek… és az is lehet, hogy jobb lenne, ha egy videót készítenék, amin keresztül az érzelmeimet is át tudom adni, mint hogy hossza sorokba kezdjek! Adjatok nekem egy kis időt...”

Szorri, pardon, elnézést

Berki Mazsi nyilvánosan bocsánatot kért Hódi Pamelától

Az én hibám – Friderikusz Sándor bocsánatot kért a kiflis botrány miatt

Bocsánatkérést követeltek Fluor Tomitól a swingerezők

(Kiemelt kép: dfp.hu)