Fluor Tomi beszólt, most nyilvános bocsánatkérést követelnek a partnercserés szexet kedvelők

A rapper a Youtube-on sértette vérig a swingerező párokat, akik nem hagyják annyiban.

2021. november 5., 13:14

Szerző:

Fluor Tomi meghívott vendégként vett részt jó barátja, Istenes Bence korábban is nagy visszhangot kiváltó Youtube-os műsorában, az IstenEstben. A műsorvezető és a rapper egy friss élményüket osztották meg a közönséggel és a két másik vendégszereplővel. Fluor száját ekkor hagyták el a swingerközösséget vérig sértő mondatok. Fluor és Istenes Bence az adás felvétele előtti napokban egy Halloween-buliban járt, amelynek helyszínéül a szervezők egy olyan házat béreltek ki, amit gyakran swingerestekre is használnak. A swingerezők olyan kapcsolatban élő emberek, akik úgy teszik izgalmasabbá a szexuális életüket, hogy ilyen eseményeken, kifejezetten erre a célra létrehozott vagy kibérelt klubokban partnereket cserélnek.

Fluor Tomi ennek kapcsán kifejtette a swingerezőkről, swinger eseményen résztvevő párokról a véleményét, ami kifejezetten negatív hangvételűre sikerült, és trágár kifejezéseket is tartalmaz.

„Tegnap bulizni voltunk Budaörsön egy villában. Kiderült, hogy ez egy swingerklub amúgy. Szerintem kevés szomorúbb dolog van a swingerkluboknál. Ahogy filmekben is ábrázolják, meg ahogy elképzeled, úgy ez egy cool dolog, de közben tuti, hogy egy túlsúlyos faszinak ott a valaga a csajod fejénél, miközben egy harmadikkal próbálsz éppen valamit csinálni, és mindenki izzadt és büdös. Ez a hely olyan volt tegnap, hogy a világ összes szomorúsága odagyűlt. Minden egyes otthagyott nyomor ott volt ezen a helyen”

– fejtette ki véleményét az Álarcos énekes legjobb nyomozójának megválasztott rapper. Ez nagy felháborodást keltett a swingerek közösségében, olyannyira, hogy a Magyar Swinger Egyesület vezetője a  videó alatt kommentben szólította fel Fluor Tomit, hogy kérjen nyilvánosan bocsánatot a kijelentéséért.

Íme a swingerezők képviseletében publikált komment:

„Tisztelt szerkesztőség, kedves Bence! A műsorotok 2. évad, 3. adásában elhangzottakkal kapcsolatban írok. A hazai swingeregyesület alapítója és elnöke vagyok. Rengeteg munkánk van abban, hogy a társadalom számára a hasonló műsorokban elhangzó negatív előítéletet megpróbáljuk visszafordítani. A swingerközösség ápolt, intelligens, kulturált 30-as, 40-es, 50-es párokból áll többségében. Az, hogy minket büdös, hájas seggű egyedekként tüntet fel a tapasztalatokkal nem rendelkező Fluor Tomi, igen sértő ránk nézve, és tisztelettel kérlek benneteket, ezt korrigáljátok! Vágjátok ki ezt a jelenetet, és nyilvános bocsánatkérést kérünk! Szeretettel várunk benneteket egy kávéra, egy pohár borra, ha a valós arcára is kíváncsiak vagytok ennek a világnak. Tisztelettel, Orsi, SWLT Egyesület”

Ezek után a Blikk felkereste az SWLT elnökét és Fluor Tomit is az ügyben, de egyiküket sem sikerült elérniük, Istenes Bencétől azonban azt a tájékoztatást kapták, hogy a következő műsorukban szívesen vendégül látnák az elnököt.

„Egy ilyen műfajban, ahol véleményt mondunk bizonyos dolgokról, szinte elkerülhetetlen, hogy ne bántsunk meg valakit, bár ez abszolút nem célunk, és nagyon sajnálom, ha valaki magára veszi. [...] Felvettük már a kapcsolatot Orsival, és meghívtuk a következő adásba, hogy elnézést kérjünk tőle és megismertesse velünk, valamint a nézőkkel ezt a világot”

– nyilatkozta Istenes Bence.

(Kiemelt kép: RTL Klub  / az Álarcos énekes hivatalos Instagramja)