Istenes Bence bevallotta, hogy mi van most köztük Csobot Adéllal

Korábban már beszéltek párkapcsolati problémáikról, talán túl sokat is.

2021. szeptember 13., 12:00

Szerző:

Csobot Adél és Istenes Bence az év elején szerepeltek az Életünk története című műsorban, és elárulták, hogy a kapcsolatuk közel sem olyan tökéletes és harmonikus, mint az egy külső szemlélőnek tűnhet. Akkoriban annyira mélyponton volt a kapcsolatuk, hogy azt fontolgatták, hogy inkább el se mennek a műsorba, amint az a Reggeli című műsor egyik márciusi adásában elhangzott. Mint kiderült, a házaspárnak gondot okozott a monogámia, mindkettőjüknek hiányzott az új kapcsolat izgalma, de Istenes azt mondta, azt sem tudná elviselni, ha felesége bejelentené, hogy elmegy mással.

Istenes Bence YouTube-műsorában is elővette ezt a témát szintén márciusban, az IstenEst vonatkozó epizódját ide kattintva lehet megnézni, az a címe, hogy MONOGÁMIA VS KÚ**LÁJK?

Most újra a párkapcsolatáról kérdezték Istenes Bencét, de ezúttal nem problémákról számolt be, hanem arról, hogy jól megvannak Csobot Adéllal, és hogy most már óvatosabban nyilatkoznak ezekről a témákról.

„Minden rendben van közöttünk. Nem szeretek erről beszélni, mert akkoriban sok cikk önkényesen ragadt ki mondatokat az interjúból, és szeretném elkerülni, hogy ez újra megtörténjen. De tényleg jól vagyunk, remek kis nyarunk volt együtt”

– nyilatkozta Istenes a Blikk vasárnap megjelent interjújában, amiből többek között az is kiderül, hogy a műsorvezetőnek édesapjával, a szintén a tévéből ismert Istenes Lászlóval is javul a kapcsolata, pedig korábban nem volt különösebben szoros közöttük a viszony.

„Nagyon érzékenyen érintett ez akkor. Azóta sokkal jobb lett a kapcsolatunk, több időt is töltünk együtt. Elkezdtünk közeledni egymáshoz, ami mindkettőnknek rendkívül fontos volt”

– mondja Istenes Bence.

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagramja)