Sebestyén Balázs durván beszólt Kulcsár Edinának

A Nyerő Páros forgatása alatt Sebestyén Balázs úgy látta, Kulcsár Edina csak sodródik az életben. 

2022. január 19., 11:08

Szerző:

A napok óta újabb és újabb témát szolgáltató Kulcsár Edina és Szabó András, becenevén Csuti botrányos szakítása mellett Sebestyén Balázs sem tudott elmenni szó nélkül, és a rádióműsorában fejtette ki véleményét az egykori szépségkirálynőről, aki szerinte egyáltalán nem tudatos, és csak sodródik az életben. 

A Ripost szúrta ki, hogy Balázsék kedd reggeli adásában került terítékre a téma, hogy miután pénteken Kulcsár Edináék bejelentették a szakítást, hétfőn már új szerelmét mutatta be a közösségi oldalán a modell. Rákóczi Feri megjegyezte, nem érti, hogy Edinának miért kellett ilyen hamar nyilvánosságra hoznia, hogy újra szerelmes, mivel egy ilyen friss, épphogy csak elkezdődött párkapcsolat esetében egyik fél sem lehet biztos a románc tartósságában. Balázsnak elég markáns véleménye alakult ki a történtekről és az egykori szépségkirálynőről, hiszen a Nyerő Páros műsorvezetőjeként, három héten keresztül forgatott együtt a házaspárral. Szerinte Edina azért fedte fel ilyen hamar a titkát új párjáról, mert hazugságspirálba keveredett, amiből már szabadulnia kellett.

„Nagyon sok sebből vérzik, és sántít a dolog, és nagyon méltatlan ez az egész”

– kezdte Balázs, aki azt is elárulta, milyen benyomás alakult ki benne Kulcsár Edináról a forgatások alatt.

„Látva szegény Edinát... én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre. Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm. Méltatlan nagyon durván így befejezni valamit”

– mondta a rádiós, aki szerint egy közszereplőnek aki a figyelem középpontjában él, tisztességesen kellene lezárnia egy házasságot.

Velük is összerúgta a port Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs kitálalt már Bochkor Gáborról is

Baukó Évát is sikerült kiborítania

Sebestyén Balázs az orvostársadalmat is magára haragította

(Kiemelt kép: dfp.hu)