Baukó Évát ezúttal Sebestyén Balázs borította ki

Mélységesen fel van háborodva.

2021. szeptember 1., 15:17

Szerző:

Baukó Éváról mostanában nem tévés szereplései miatt, hanem indulatos Facebook bejegyzései okán jelennek meg sorra a hírek. Az egykori Való Világ szereplő ugyanis Puzsér Róbert nyomdokaiba lépve sorra ontja magából a hírességeket kritizáló sorokat. Ezúttal Sebestyén Balázsék vívták ki haragját.

Pár hete még VV Leó és a TV2 új, Totem című műsorával kapcsolatban írt negatív véleményezést, legutóbbi posztjában pedig az RTL KLubon frissen indult Survivor című műsort támadta be, sőt azt is elárulta, hogy forrásai szerint ki lesz a műsor győztese. Ez a bejegyzése nagyon hamar el is tűnt, hiszen ha kiderül, hogy valóban az lesz a nyertes, akit Éva leírt, csúnyán megütheti valaki a bokáját a titoktartás megszegése miatt.

Vélhetően Baukó Éva ezen legutóbbi bejegyzése adhatta a témát Sebestyén Balázsnak, aki Vadon Janival és Rákóczi Ferivel karöltve a Rádió 1-en futó reggeli műsorukban, a Balázsékban beszélték ki az egykori valóságshow-szereplőt. A válaszra nem is kellett sokat várni, Éva ugyanis kiakadt azon, hogyan alkothattak róla úgy negatív véleményt, hogy nem is hagyták meg neki a lehetőséget, hogy megvédje magát.

„Sebestyén Balázs reggel egy országosan hallgatott rádióműsorban úgy kritizált és úgy fogalmazott meg rólam leminősítő kritikát, mindeközben rihegett-röhögött és gúnyolódott, hogy közben arra nem adott lehetőséget, hogy reagáljak, vagy az én álláspontomat is meghallhassa a közönsége. Milyen álságos és gusztustalan viselkedés ez egy rádióműsortól, hogy úgy helyez negatív kontextusba valakit, és közöl tényként negatív véleményt, hogy az adott személynek megszólalási és védekezési lehetősége sincs az ügyben. Mindezt az egészet teszi azért, mert éltem a szabad véleménynyilvánítás jogával, ami neki a munkaadója érdekei miatt nem tetszett”

– fogalmazta meg az éles kritikát Baukó Éva. Hogy a történetnek mi lesz a folytatása, adnak-e lehetőséget Balázsék, hogy Éva elmondhassa az álláspontját, vagy esetleg az ex-Való Világos nagyobb balhét csinál a dologból, és pert indít a becsmérlői ellen, az majd kiderül, mindenesetre nem ez lenne az első eset.

(Kiemelt kép: dfp.hu)