Baukó Éva kiírta Facebookra, ki nyeri a Survivort, majd gyorsan törölte

Ennek súlyos következményei lehetnek.

2021. szeptember 1., 05:40

Szerző:

Baukó Éva egyik hobbija, hogy elmondja véleményét az éppen a tévében futó műsorokról, különös tekintettel a realitykre, vélhetően személyes érintettsége miatt. Nemrégiben a Totem több szereplőjébe állt bele, legutóbb pedig az RTL Klubon most induló Survivor kapcsán szabadultak el az indulatai.

Ezúttal azonban valószínűleg túl messzire ment, ugyanis nem arról írt, melyik szereplővel szimpatizál vagy pont fordítva. Súlyos vádakkal illette a csatornát és a műsor készítőit. Ezeket pedig azzal támasztotta alá, hogy állítása szerint a kieső civil játékosok közül sokakkal beszélt, akik egyöntetűen megerősítették mindezt. A poszt végén ráadásul még azt is leírta, ki nyeri meg majd a játékot. 

Ezeknek a kijelentéseknek viszont komoly következményei lehetnek, mivel a műsort már jóval azelőtt leforgatták, hogy adásba kerülne, így midnen bizonnyal szigorú titoktartási szerződés köti a versenyzőket. Erre Baukó Éva is hamar rájöhetett, mivel 1 óra után törölte a bejegyzést, a Blikk azonban készített egy képernyőfotót a súlyos kirohanásról, amit ITT nézhet meg.

(Kiemelt kép: Baukó Éva hivatalos Facebook-oldala)