Baukó Éva egyszerre durva és szexi beszólással savazza a TV2 Totem című műsorát

Megint kritizál: megírta, egyedül mi menthetné meg az új kalandrealityt.

2021. augusztus 25., 10:20

Szerző:

Baukó Éva a napokban Mallorcán járt és nyaralós-bikinis képekkel szórakoztatta több százezres követői táborát a közösségi oldalakon. A Való Világ szereplőjeként híressé vált médiaszemélyiség azonban legutóbbi posztjával a nemrég indult, Totem című kalandrealityvel kapcsolatban mondott véleményt.

A TV2 műsorával kapcsolatosan Baukónak már akkor voltak megjegyzései, amikor kiderült, hogy a szereplők között lesz Horváth Csenge is, Fésűs Nelli lánya.

„De azért úgy szerepelni, hogy Fésűs Nelli lánya vagyok név nélkül, az sem különb, mint Kiszel Tünde lányának lenni, egyenlő a nullával. Miért ad az létjogosultságot a tévés szereplésre, hogy valakinek a lánya vagyok?”

Erre a jelenleg szerelmével vakációzó Horváth Csenge a következőket válaszolta, amint azt akkor a Blikk is megírta: „abban 100%-ig igaza van, hogyha nem az lenne az anyukám aki, akkor nem kerültem volna be a média világába, viszont az, hogy még mindig benne vagyok ezekben a körökben, ahhoz már semmi köze, és azt már csak magamnak köszönhetem”.

Nos, Baukó Éva legutóbbi posztja a Totemről ennél sokkal durvább hangot üt meg. A keddi adást után a következőket írja a Facebookon:

„Egy ismerősöm szerint a TOTEMET már csak az mentené meg, ha Oczella Eszter és Szabó Dóra nyomnának egy hardcore leszbishow-t a jurta közepén, és ezzel párhuzamosan az elméjében teljesen megkattant Szőke Zoltán valódi ácskapocsokkal és hatalmas ácskalapáccsal megfeszítené Varga Viktort és VV Leót, akik vérezve üvöltenék, hogy Celeb vagyok, Ments ki Innen!!!”

(Kiemelt kép: dfp.hu)