Kulcsár Edina máris megváltoztatta a nevét

Kulcsár Edina a nevével is jelzi, hogy már nem Szabó András Csutival van kapcsolatban.

2022. január 18., 10:56

Szerző:

A múlt pénteken jelentette be a Nyerő párosból is ismert influenszerpár, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti, hogy válnak. A volt feleség az új szerelmét már hétfőn megmutatta, a G.w.M. néven ismert zenész, Varga Márk az. A szépségkirálynő a közösségi médiában jelentette be, hogy véget ért a házasságuk Csutival, és azt is, hogy azóta már újra rátalált a szerelem, de ezzel egyszerre akkor még nem módosította instagramos bemutatkozását, amely tegnap, azaz hétfőn még a következőt tartalmazta.

 Hétfőn még Szabó-Kulcsár Edinaként mutatkozott be

Mára, azaz keddre azonban már összhangba hozta az instagramos bemutatkozását a jelenlegi helyzettel, azaz nevet változtatott. Vezetéknevéből elhagyta a férjére utaló részt, és most már újra csak Kulcsár Edinaként szerepel a közösségi médiában. Eltűnt értelemszerűen a menyasszonyemoji és a vörös szív is, illetve bármilyen utalás most véget ért házasságára. Helyette egy hercegnőemoji mellett az áll Kulcsár Edina bemutatkozásában, hogy az első udvarhölgy lett a 2014-es Miss Worldön, valamint hogy digitális kreátorként dolgozik, illetve linkek találhatóak a biójában az egykori szépségkirálynő vállalkozásaihoz.

Kulcsár Edina és Varga Márk kapcsolatára már reagált a két ex. Varga Márk volt feleségének gondolataiért klikkeljen ide, Szabó András Csuti nyilatkozatáért pedig ehhez a korábbi cikkünkhöz kattintson vissza!

Nomen est omen – további érdekességek nevekről

Összeházasodott Puskás Peti és Dallos Bogi, mindkettejüknek új neve lett

Tóth-Hódi Pamela elmondta, szerintük mit jelent lányuk, Evolet neve

Oláh Gergőék sorshúzással döntötték el ötödik gyermekük nevét

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő páros)