Megfagyott a levegő a Nyerő Párosban, amikor kiderült, ki esik ki

Kulcsár Edináék és Monár Gusztávék között dőlt el, kinek kell távoznia a Nyerő Párosból.

2021. november 9., 10:26

Szerző:

Vége felé közeledik a Nyerő Páros, az RTL Klub sztárpár-vetélkedője, de a finálé előtt még néhány párnak távoznia kell. Hétfő este is arról szavaztak a játékosokn, hogy ki távozzon a villából. Ezúttal Kulcsár Edina és párja, Csuti, illetve Monár Gusztáv és felesége, Vivi kerültek a veszélyzónába.

Érezhetően biztosak voltak a játékosok a szavazás kimenetelében, lényegében mindenki úgy gondolta, Kulcsár Edináék jutnak tovább, még Molnár Gusztáv és Vivi is úgy érezték, hogy ők mennek haza. Még úgy is, hogy a visszatérő Pataki Zitáék szavazata duplát ért ezúttal! Az időjós és férje azonban óriási meglepetést okoztak, ugyanis érvelésük alapján is még mindig biztosra vette mindeki, hogy Csutiék mellett szavzanak, végül Molnár Gusztávékra tették voksukat. Így szavazategyenlőség alakult ki, mivel azonban Kulcsár Edinának és Csutinak volt kevesebb pénze, ők estek ki a játékból.

A páros később elmondta, hogy bár csalódottak, mégis örülnek, mert viszontláthatják két kisgyereküket, illetve úgy érzik, ez a műsor rengeteget adott nekik, a párkapcsolatuknak. Kulcsár Edina azt is hozzátette, mostantól gyökeresen változtatnak az életükön!

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)