Hamarosan adásba kerül a Nyerő páros, Kulcsár Edina egyvalamit nagyon nem vár a műsorral kapcsolatban

A felvételek még a nyáron voltak, a szépségkirálynő férjével, Szabó András Csutival szerepel a vetélkedőben.

2021. október 12., 10:40

Szerző:

Augusztusban Molnár Gusztáv gyermekbántalmazási botrányának kipattanásakor jelentette be az RTL Klub, hogy már leforgatták a Nyerő páros című vetélkedő új évadát. A nyáron felvett műsor október 18-tól kerül majd adásba, és Molnár Gusztávékon kívül szerepel majd benne Szabó-Kulcsár Edina modell-szépségkirálynő és férje, Szabó András is.

Miután a házaspár az Instagramon bejelentette, hogy benne lesznek a műsorban, egy kommentelő megjegyezte, hogy Szabó-Kulcsár Edina bizonyára nem várja az adást, merthogy rengeteget változott a nyár óta, amikor a felvételek készültek. Az Instagram-sztoriban ideiglenesen publikált választ a Bors című lap idézi a következők szerint:

„nem kifejezetten a forgatáshoz kötném a „változást”. Nyilván lesznek olyan dolgok, amik majd a műsorból fognak kiderülni és ami sok esetleges kérdésre választ adhat majd nektek, de erről egyelőre nem akarok és nem is beszélhetek. Egyébként várom az adást, csak azt a sok utálkozó, más halálát kívánó ember ocsmány írását nem várom.”

(Kiemelt kép: a Nyerő páros hivatalos Instagramja)