Majka megkapta volna Sebestyén Balázs műsorát, ha átmegy az RTL-hez

A Péntek Esti Partizán című műsorban árulta el Majka, hogy több műsorban is szívesen szerepelne az RTL Klubon, amiről már tárgyalások is folytak. 

2022. január 13., 13:46

Szerző:

Majka nemrégiben Gulyás Márton Youtube-on futó műsorának, a Péntek Esti Partizánnak a vendége volt, ahol elárulta, hogy lehetőséget kapott az RTL Klubon arra, hogy ő váltsa a csatorna egyik legnézettebb műsorában, a Nyerő Párosban Sebestyén Balázst

A rapper annak ellenére, hogy ismertségét az RTL Klubon 2002-ben futó Való Világnak köszönheti, már 12 éve tartozik a TV2 kötelékébe, ahol olyan nagyszabású műsorokban láthattuk műsorvezetőként, vagy éppen zsűriként, mint az 50 milliós Játszma, A nagy duett, a Rising Star, vagy éppen legutóbb a Sztárban Sztár leszek!

Majka a Péntek Esti Partizán műsorában elárult néhány részletet a kereskedelmi csatornákhoz fűződő viszonyáról és szerződéseiről. Többek között azt is, hogy az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter négyszer is megkereste, hogy átcsábítsa a konkurens csatornához. 

„Annyira aljas voltam, hogy mindig hitegettem őt, és mindig több pénzt harcoltam ki a TV2-nél emiatt”

– vallotta be a tévés, aki arról is lerántotta a leplet, hogy melyik műsorokban vállalt volna szerepet az RTL-nél legszívesebben.

„Az utolsó alkalommal, amikor nekem lejárt a szerződésem a TV2-nél, megkerestem Kolosit, hogy figyelj, most már szabad vagyok. Elmondtam, hogy engem mi érdekelt volna: az X-Faktor-mentorság, és érdekelt volna a Nyerő Páros műsorvezetése is, amire mondta, hogy azt már Balázs annyira nem szeretné csinálni. De Balázs mindenből kiszállt volna, ő nagyjából mindenre fél év után mond igent, ha mond. Aztán végül is nem jött össze”

– mesélte Majka, aki elmondása szerint azért sem dolgozna többet a csatornánál, mert olyan emberek is vannak ott magas pozícióban, akikről a múltban már kiderült, nem tudna velük együtt dolgozni. 

(Kiemelt kép: a Sztárban sztár Instagram-oldala)