Majka versenyzője Zámbó Jimmynek öltözve nyerte meg a Sztárban sztár leszek!-et

Íme, kié lett a 10 millió forintos főnyeremény.

2021. november 22., 08:55

Szerző:

Ezen a hétvégén a TV2 mindkét aktuális showműsor-folyama véget ért: szombaton a Dancing With The Stars, vasárnap pedig a Sztárban sztár leszek! Az előbbiben Tóth Andi győzött, erről szóló összefoglalónkat ide kattintva találja. Az utóbbi fináléjáról alább találja a legfontosabb, legérdekesebb információkat.

A Sztárban sztár leszek! második évadának döntőjébe öt versenyző került be, Majka és Pápai Joci két-két mentoráltja, valamint Köllő Babett versenyzője. A negyedik zsűritag, Tóth Gabi valamennyi versenyzőjét már hetekkel ezelőtt kiszavazták a nézők a vetélkedőből, ebből aztán kisebb botrány lett.

Nos, a két legjobb versenyzőnek a legfiatalabb és a legidősebb induló bizonyult: Szakács Szilvia és Csiszár István. Az előbbi Rácz Gergővel énekelt egy duetett a fináléban, Orsovai Renit alakítva.

Csiszár Istvánt pedig Zámbó Jimmyvé alakították át és Miklósa Erikával állították párba, ők a Time To Say Goodbye-t adták elő.

A végső szavazás aztán a Majka által mentorált, 43 éves Csiszár Istvánnak kedvezett, ő nyerte a 10 millió forintos fődíjat. Az alábbi videóban megtekinthető köszönőbeszédében említi többek között feleségét, aki kisbabájukat gondozva támogatta férjét a versenyben, ami alatt egy baleset is történt az otthonukban: kigyulladt a ház. Csiszár István egyik nyereménye, hogy saját klipje is lesz, Till Attila élő adásban arra kapacitálta Majkát, hogy vállaljon majd szerepet mentoráltja dalában.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)