Sebestyén Balázsnak az elmúlt 20 évben egyetlen új barátja, de még haverja sem lett

Műsorvezetésről, gyereknevelésről és a járványról is beszélgetett Csernus Imre Sebestyén Balázzsal a Maflás legfrissebb részében. A dokival azt fejtegették, ki is valójában Balázs, mit alkotott eddig, és milyen megoldatlan félelmekkel küzd.

2021. május 13., 17:37

Szerző:

Sebestyén Balázs több mint tíz éve vezeti az ország egyik legismertebb rádióműsorát. Mint Csernus dokinak mondta, minden reggel azon dolgozik, hogy jobbá tegye a hallgatók napját, ezért minden napot alkotásként él meg a mikrofon mögött. Saját bevallása szerint vannak jobb, és rosszabb napjaik is, de hogy mitől lesz jó a műsor, nincs rá kézzel fogható válasz.

Bár a műsorvezető egész karrierje során óvta a családját a sajtótól, a dokival való beszélgetésből kiderült, hogy a legtöbb megoldatlan félelme a gyerekeivel kapcsolatos. Bár szeretne megadni nekik mindent, amire szükségük van, saját bevallása szerint ő sem kapott meg mindent, és szerinte jól is van ez így.

„Az én anyukám 22 évesen szült engem, az ő anyukája meg volt mondjuk negyven éves, aki ott volt és segített. Egyszerre volt egy nagymamánk és egy anyukánk, és volt átjárás is a két szerep között. Anyám nem volt annyira szigorú, a nagymamám igen, de közben nagyon szeretett minket, és ezt jobban is ki tudta mutatni, anyám pedig kevésbé, de volt kitől ezeket az energiákat megtapasztalni” – mesélte Balázs.

Csernus doki Maflás című műsora minden csütörtökön 19 órakor jelentkezik élőben itt, a 168.hu-n, a Youtube-csatornánkon és Facebook-oldalunkon egyaránt.

(Kiemelt kép - Fotó: Merész Márton)

Romlott a közlekedési morál, idén már többen vesztették életüket vasúti átjárós balesetben, mint tavaly egész évben – hangzott el a Magyar Államvasutak Zrt. (MÁV) és a rendőrség közös balatoni balesetmegelőzési kampány-indító sajtótájékoztatóján, egy balatonszemesi vasúti átjáróban szombaton.