Sebestyén Balázs kegyetlenül kitálalt riválisáról, Bochkor Gáborról

A Partizán című műsorban árulta el Sebestyén Balázs, miért nem tudtak volna soha együtt dolgozni Bochkor Gáborral.

2021. november 30., 12:19

Szerző:

Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor rivalizálása nem újkeletű, hiszen évek óta ők a legmeghatározóbb arcai és hangjai a hazai rádiózásnak. Balázs ezúttal meglepő titkot árult el riválisával való kapcsolatáról.

A Sláger Rádión futó Bumeráng című reggeli műsor Bochkor Gáborékkal akkor talált kihívóra, amikor Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri 2009. január elején beültek a Danubioson sugárzott Pirítós című műsor mikrofonjai mögé. Azzal azonban egyik fél sem számolt, hogy még ugyanezen év végén mindkét rádióadó elveszíti a frekvenciáját.

Egy rövid ideig úgy tűnt, hogy a két műsor vezető karakterei, Bochkor Gábor és Sebestyén Balázs összefognak, de ez végül nem valósult meg.

„Láttuk, hogy nincs valódi esélyünk. Nagyon máshogy kommunikáltuk. Mi nem hergeltünk senkit, nem uszítottunk, nem dudáltattunk senkit autóval. Olyanok voltunk, mint a Titanic hegedűsei: végighegedültük az egészet, az utolsó pillanatban is szórakoztattunk. Gáborék nagyon más úton mentek, soha nem volt szövetség. Három hónappal később beülni egy másik rádióba úgy, hogy előtte hergeltél, dudáltattál, az jár valamiféle értékcsökkenéssel”

– mesélte Balázs a Partizán című műsorban Gulyás Mártonnak. Ezután a Class FM és a Neo FM műsorvezetőiként folytatták a harcot, míg végül jelenleg egy épületben, de két külön adónál dolgoznak, Balázs a Rádió1 reggeli műsorát vezeti, Bochkor Gábor pedig a Retro Rádióban köszönti reggelente a hallgatókat.

(Kiemelt kép: dfp.hu)