Gombos Edina kipakolt: Bochkor Gábor ezért sértődött meg rá

Floridából mesélte el, miért nem hívták meg a Sláger rádió nosztalgiaadásába.

2021. július 28., 14:55

Szerző:

Gombos Edina 1999-től 2009-ig a szerepelt a Sláger rádióban, a Bumeráng című reggeli műsor hírszerkesztője és hírolvasója volt, Bochkor Gáborral, Boros Lajossal és Voga Jánossal dolgozott együtt. 2002-től volt képernyőn a TV2-n, és aztán 2015-ben költöztek a férjével és gyerekeivel együtt Floridába, innen jelentkezett be élőben az alábbi videóval, és az adás során kérdésekre válaszolt.

Az egyik nézői kérdés arra irányult, hogy a 44 éves műsorvezető tartja-e még a kapcsolatot Bochkor Gáborral. Az ide vonatkozó részlet 41:50-től található az alábbi, kétórás videóban, és Gombos Edina a választ egy kis tétovázással kezdi, aztán a következőkkel folytatja.

Amikor otthon voltunk legutóbb Magyarországon, igen, akkor találkoztam Gáborral, és tudjátok biztos, hogy néhány hete volt egy adás, nem tudom melyik rádióban, nem tudom, hol van ő most, ahol nosztalgiaadást csináltak a Bumerángnak, és ott volt Voga meg Boros. Láttam, hogy ezt promotálták, igazából ennyit tudok erről a dologról. Engem nem kerestek.

Aki nem ismeri ezt a történetet: a Sláger rádióban mi több, mint 11 évig együtt dolgoztunk, én is a Bumerángnak tagja voltam. [...] Én voltam ott velük, akivel nagyon sokat nevettek, és aki vitte nekik a vicces híreket. Viszont amikor a Sláger rádiótól elvették a frekvenciát, és megszűnt a rádió... ez akkoriban volt, amikor az én kislányom megszületett, akkor én is munka nélkül maradtam. A rádió bezárt. Jó, nekem ott volt a pici baba. Nekem akkor érkezett egy felkérés azonnal a TV2-től, akkor indult a FEM3 csatorna. Én akkor azt az ajánlatot kaptam, hogy legyek annak az új csatornának az arca, a fő egyénisége – ami nagyon hízelgő volt abban a nehéz időszakban, amikor tényleg megzuhantam attól, hogy a rádió csak úgy egyik napról a másikra megszűnt. Én azt elvállaltam, és kaptam műsorokat.

Bocsiék akkor mentek a Bumeránggal egy másik rádióba, és olyan evidens volt nekik, hogy én is megyek. Viszont attól a rádiótól engem akkor senki nem keresett meg, attól a rádiótól semmilyen ajánlat vagy tárgyalás nem indult el. Hanem amikor Gábor mondta, hogy na, akkor próbaadás, két nap múlva menjek be. Akkor mondtam neki, hogy ne haragudj, ez nem így működik, engem senki nem keresett onnan. És akkor nyilván ő mondta ott valakinek, hogy keressenek, de sem az ajánlat, sem a kommunikáció, semmi nem volt olyan, amitől nekem úgy kellett volna gondolkodnom, hogy akkor én ezt a tévés ajánlatot eldobom, mert nyilván kisbaba mellett kettő nem tud működni, és választom az ő rádiójukat. Úgyhogy a tévét választottam, és ha ebből lett egy sértődés, amit megértek egyrészről – másrészről nem, mert szerintem én jó döntést hoztam. Ennek köszönhetően kaptam vissza a régi TV2-es műsoromat, az Aktívot, úgyhogy én abszolút jól döntöttem, ebben biztos vagyok. Szerintem ez a sértődés van amögött, hogy ebbe a pár nappal ezelőtti műsorba engem nem hívtak, nem telefonáltak nekem, pedig azért 11 évig együtt dolgoztunk, és azt gondolom, hogy én is része voltam annak a műsornak. Ennyi. De tartjuk egyébként a kapcsolatot.