Csatába indul a Sláger Rádió a túlélésért

Jelentősen nem módosítja műsorstruktúráját a Sláger Rádió, ha újabb hét évre elnyeri 1997 óta használt országos frekvenciáját – mondta az MTI-nek a társaság vezérigazgatója.

2009. október 8., 05:59

Szerintem nálunk érzékelik a legkisebb változtatást a hallgatók” – mondta Heal Edina, megjegyezve: a közönségmérések azt mutatják, hogy igencsak népszerű a műsoruk, a Sláger Rádió augusztusban története második legmagasabb közönségarányát teljesítette.

Az sem kényszeríti jelentősebb változtatásra őket, hogy a pályázatban vállalást kellett tenniük a két évnél nem régebben készült magyar számok arányára; mert náluk már most is 30 százalék ez a mutató, miközben a pályázók 25 és 35 százalék között tehetnek vállalást.

Jogosultságuk meghosszabbítása mellett érvelve arról beszélt: 12 év alatt 8,3 milliárd forintnyi adót és koncessziós díjat fizettek, ennek nagyobb részét az utolsó három esztendőben; ez akkora összeg, amekkorát senki más nem fizetett a rádiós piacon.

2022. május 20., 18:46

A köztársasági elnök az erdélyi Magyarlapádon elmondta, hogy pénteken tíz templomot szenteltek fel tíz különböző településen.