Kiszel Tünde modellkedő lánya most énekesi karrierjén dolgozik

Hunyadi Donatella decemberben énekel majd először élő zenekarral.

2021. november 19., 10:14

Szerző:

Kiszel Tünde lányát modellként ismertük meg, de Hunyadi Donatella egy évet tanult már zenét Szegeden és idén átkerült Budapestre a Zeneakadémiára, amint azt édesanyja említette is már korábban az Álarcos énekesben való szereplése kapcsán. Kiszel Tünde a napokban fotókat is posztolt lánya legutóbbi fellépéséről, maga Hunyadi Donatella pedig a Mokka című műsorban beszélt részletesebben a témáról.

Hunyadi Donatella azt mondja, a manökenkedéssel sem kíván felhagyni, de jelenleg a zene van számára az előtérben, mindenesetre egy-egy modellmunkát elvállal, amikor tud, és néha hiányoznak neki a fotózások. Azonban elsősorban most arra koncentrál, hogy kollégájával-haverjával, Szenthelyi Krisztiánnal koncerteket szervezzenek. December 4-én este 8 órakor például a Mátyás templomban fognak énekelni különböző komolyzenei műveket a barokktól a huszadik századik. Ez utóbbi koncert különlegesnek ígérkezik már csak azért is, mert Hunyadi Donatella ekkor fog életében először zenekarral énekelni. December 11-i fellépésükön Varbón pedig Kautzky Armand lesz a vendégük.

A jövőbeni terveivel kapcsolatban Hunyadi Donatella azt mondja, hogy a Zeneakadémia befejezése után tanári diplomát is szeretne szerezni.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)