Kiszel Tünde megint nem egyedül él, bevallotta, miért hívták Dubajba

Az Álarcos énekes kapcsán derültek ki a dolgok.

2021. október 12., 07:50

Szerző:

Nagy meglepetést hozott az Álarcos énekes vasárnapi adása. A Kacsáról azt sem tudták eldönteni a műsor zsűrijének tagjai, vagyis a Nyomozók, hogy férfi-e vagy nő az illető, és végül az derült ki, hogy Kiszel Tündét rejti a jelmez. Kattintson ide a cikkünkért, amelyben a leleplezés pillanatát is mutatjuk! A 61 éves médiaszemélyiség a showműsorban való szereplése kapcsán nyilatkozott az nlc.hu-nak, és nyilatkozatából kiderül, hogy egy idő után a lányának, a modellként dolgozó Hunyadi Donatellának mondta csak el egy idő után, hogy meghívták az Álarcos énekesbe.

„A mi viszonyunk Donatellával nagyon szoros és nem akartam neki hazudni, persze nem is lett volna kivitelezhető. Újra velem lakik, amióta Szegedről átjelentkezett ide, a Zeneakadémiára”

– meséli Kiszel Tünde, akivel kapcsolatban a tévéműsorban az is elhangzott, hogy hívták már Dubajba. Ezt az alábbiakban fejtette ki részletesebben:

„tényleg sokszor hívtak Dubajba, főleg szépségversenyek miatt, de előfordult az is, hogy a barátaim hívtak meg bennünket családi nyaralásra, de nem mentem. Szóval ez nem olyan értelemben volt dubajos meghívás, és hozzáteszem, arra is határozottan nemet mondanék.”

Kiszel Tünde aztán hétfőn az RTL Klubon a Reggeli című műsorban is szerepelt, méghozzá egy olyan, népies motívumokkal díszített Sugarbird-ruhában, amilyet Péter Szabó Szilvián és Tóth Gabin szoktunk látni az utóbbi időben, sőt, Tóth Gabi egy ehhez igen hasonlóban énekelt a pápai misét megelőző koncerten.

A Reggeli vonatkozó adásrészletét alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Kiszel Tünde Instagramja)