Kiszel Tünde volt az Álarcos énekes eddigi legnagyobb meglepetése: ő volt a kacsajelmezben

A műsor nyomozói a leleplezésig azt sem tudták eldönteni, férfi-e vagy nő.

2021. október 11., 07:32

Szerző:

Az évad eddigi legnagyobb meglepetését szállította vasárnap este az Álarcos énekes című showműsor az RTL Klubon. A kacsajelmezben szereplő hírességet leplezték le, és az derült ki, hogy a maskara Kiszel Tündét rejtette. Íme a jelenetet tartalmazó adásrészlet.

A leleplezés a műsor zsűrijét, vagyis az úgynevezett nyomozókat is nagy meglepetésként érte, mert egyikük sem tippelt Kiszel Tündére, sőt, azt sem tudták eldönteni, hogy férfi vagy nő lehet-e a kacsajelmezben. Igaz, Szabó Zsófi azt mondja utólag, hogy őbenne azért felmerült, hogy a naptárfotózásairól ismert, dekoratív médiaszemélyiséget rejtheti az álarc.

Kiszel Tünde utólag nyilatkozott a Blikk című lapnak, íme egy rövid részlet a nyilatkozatából, itt arra válaszol, hogy mi volt a reakciója, amikor felkérték a szereplésre a műsorban:

„igazság szerint nem mondtam rögtön igent, kértem egy kis gondolkodási időt. Úgy éreztem, hogy a tánc, az ének túl nagy kihívás, de végül belevágtam és utólag sem bántam meg.”

Kiszel Tünde az adás után az Instagramon is megköszönte a felkérést és a stáb munkáját az alábbi posztban. Lánya, Hunyadi Donatella sok-sok vörös szívvel írta egy hozzászólásban, hogy „nagyon ügyes voltál”.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Álarcos énekes)