Puzsér Róbert magából kikelve osztotta ki Kulcsár Edinát és Csutit

Puzsér Róbert a rádióműsorában többek között hazugnak nevezi Kulcsár Edinát és Csutit.

2022. január 20., 15:51

Szerző:

Puzsér Róbert a rádióműsorában véleményezte Kulcsár Edina és Csuti válását, illetve a szépségkirálynő-influenszer új kapcsolatát. A kritikus a témát azzal vezeti fel a Spirit FM-n az Önkényes mérvadó című műsorban, hogy „mi közünk hozzá?”, és hogy a téma számára tényleg mennyire érdektelen, azt ezután azzal húzza alá, hogy 24 percig kiabálva véleményezi a két médiaszemélyiség szétválásának hírét.

„Legalább tartozna hozzájuk valami teljesítmény! Kulcsár Edinának az a teljesítménye, hogy visszaveri a fényt, Csutinak még annyi sem. [...] Ő valójában a férfi aranyásó”

– értékeli a pár eddigi karrierjét Puzsér Róbert. A kritikus ezután felhánytorgatja, hogy amit az Instagramon az influenszerek bemutatnak, az nem a valóság, és szerinte Kulcsár Edináék a lájkok kedvéért boldognak tettették magukat, amikor nem voltak azok.

„Nyilván nem az instalájkok kedvéért szakítottak, nyilván azért szakítottak, mert már nem akartak együtt lenni. Nyilván azért jött össze ezzel a GWM-mel vagy kivel, mert azzal akart lenni. Az a baj, ahogyan hazudik az Instán a saját boldogságáról, mert nyilvánvaló, hogy nem lehet olyan boldog, mint amilyennek itt állítja magát. Meg a saját boldogtalanságáról, meg a saját kudarcáról, meg az egész… a házasságának a csődjéről, amiről elmulasztott minket tudósítani”

– osztja ki Puzsér Róbert Szabó-Kulcsárékat. Ebben a vonatkozásban felmerül ugyan a műsorban, hogy a nyáron felvett, ősszel adásba került Nyerő páros szinte másról sem szólt, csak Kulcsár Edináék házasságának válságáról, majd ezt követően a pár többször is posztolt arról, hogy nehéz időszakon mennek keresztül, de Puzsér Róbert ezzel együtt is úgy gondolja, hogy nem voltak őszinték a házasságuk csődjét illetően.

Kulcsár Edina hétfőn jelentette be, hogy G.w.M-mel van kapcsolatban, bejelentése szövegét ide kattintva lehet elolvasni korábbi cikkünkben. Nos, Puzsér a következőképpen értékeli Kulcsár Edina gondolatait új szerelméről:

„ezek az illúziók egy 12 éves gyermek illúziói. Ez nem egy érett nő, és ennek két gyereke van. Ez egy 31 éves nő, egy 12 éves gyermeknek a pszichéjével – ez a probléma.”

Talán még keményebb a véleménye azonban Csutival kapcsolatban azért, mert ő nyilatkozott egy rövidet a héten, többek között azt mondva, hogy „úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. [...] Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem”. Ezt a nyilatkozatot Puzsér Róbert a következőképpen értékeli:

„nem elég, hogy a nyilvánosság elé viszi azt, hogy a felesége hazudott neki, hogy mindjárt az osztálytársai a gyerekeinek arról beszéljenek az iskolában, hogy az apád hazudott az anyádnak, de rögtön hozzáteszi, hogy én védem a családomat. Amikor éppen kiszolgáltatja, amikor éppen felkínálja nyilvános megszégyenítés gyanánt a komplett családját, akkor még a végén hozzáteszi, hogy ennél többet is tudnék mondani, de nem teszem, hogy védjem a családomat.”

A teljes adást alább lehet végighallgatni. Elhangzik még benne többek között, hogy Puzsér Róbert szerint „sunyi, alattomos és végtelenül álságos attitűd” jellemzi Kulcsárékat, illetve utalnak a házaspárnak Tibi atyával szemben tavaly ősszel lezárult perére, amelyben a bíróság azt állapította meg, hogy a két influenszer nem minősül közszereplőnek. Az adás vonatkozó része 14:37-nél kezdődik.

Bréking: az Instagram nem a valóság!

Horváth Éva megmutatta, hogyan lehet csalni az Instagrammal: látszat vs valóság

Tolvai Reni felismerhetetlen lett – elárulta, hogyan változott ennyit hirtelen egy Instaposzt kedvéért

Survivor Zsófi egészen máshogy nézett ki a túlélőműsorban, mint az Instagramon

(Kiemelt kép: dfp.hu)