Döbbenetes: így néz ki a valóságban Survivor Zsófi

Egészen nagy a kontraszt...

2021. október 13., 11:25

Szerző:

Lassan a végéhez közeledik az RTL Klub túlélőshow-ja, a Survivor. Rengeteg játékos kiesett, négyen-négyen viszont még küzdenek az utolsó erejükkel, ki a rendes játékban, ki pedig vígaszágon a Holtak szigetén. Az elmúlt 38 napban rengeteg konfliktus volt a szereplők között, de van egy valaki, aki látványosan a legtöbb feszültséget generálta maga körül, méghozzá Zsófi.

 (Kép: RTL Sajtóklub)

A lány rögtön az első adásban érkezett a civil csapatba az egyik lesérült játékos helyére. Már első perctől kezdve biztos volt abban, hogy nem lesz egyszerű dolga, ami a beilleszkedést illeti.

„Szerepeltem már egy valóságshow-ban, amit meg is nyertem, de úgy érzem, van bennem egy ősi erő, ami motivál engem arra, hogy harcoljak, küzdjek és nyerjek. Volt egy gondolatom, hogy nehéz lesz közéjük beilleszkedni, mert félek attól, hogy nem fogok olyan emberrel találkozni, aki hasonló, mint én”

– nyilatkozta bekerülésekor.

  (Kép: RTL Sajtóklub)

Zsófi furcsa helyzetből indított, hiszen egy országos nézettségű műsorban, a Love Islandben már megismerték a nézők, így nem számított teljesen civilnek, mégis ebbe a csapatba került, de így már celebnek sem mondhatta magát. Nem csoda, hogy nem találta a helyét a játék során! Persze nem ez az egyetlen ok, hiszen a lány az első pillanattól kezdve beleállt minden konfliktusba, emellett pedig sorra nyerte meg a védettségi játékokat. Bemutatkozó adatlapján el is árulja magáról, hogy a legjobb tulajdonságainak a célorientáltságot, maximalizmust tartja, illetve azt, hogy makacsul hű marad az elveihez, a legrosszabb a személyiségében pedig az, hogy szarkasztikus és meggyőzhetetlen.

A 23 éves lány a hétköznapokban egyébként terápiás lovas-oktatóként dolgozik, emellett pedig rendkívül nagy figyelmet fordít a megjelenésére. Legalábbis Instagram-fotói alapján erre lehet következtetni.

Megosztott képein alig lehet felismerni a mindig elszánt túlélőt, akit a Survivorben egyáltalán nem zavar, hogy a homokban, sárban kell feküdnie, nem fürödhet, fésülködhet. Zsófi képein ugyanis mindig tökéletes és látványos sminkben, feltűnő ruhákban és autókban pózol, és láthatóan nem veti meg a luxuskörülményeket sem.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)