Így távozott Kabát Péter a Survivorból

A volt futballista felidézte az egyetlen pillanatot, amikor elsírta magát a 38 nap alatt.

2021. október 13., 09:02

Szerző:

A végéhez közeledik a Survivor című reality az RTL Klubon. A túlélőshow idei évadában „celebek és civilek” versenyeznek egymással, és a legutóbbi kieső Gáspár Evelin volt. Most egy újabb hírességnek kellett távoznia a játékból, miután a leglassabban oldott meg egy feladatot – igaz, a lemaradása az utolsó előtti helyzettől mindössze két másodperc volt, ennyin múlott, hogy ki megy haza és ki marad versenyben.

Íme a drámai adásrészlet.

Kabát Péter már a próba elején eléggé lemaradt a többiektől, és hátrányát végül nem sikerült behoznia, 38 nap után hagyta abba a játékot. A következő interjút adta a kiesés után.

A fenti interjúból kiderül, hogy a volt futballista legjobb barátja a játék során Filipánics Bálint lett, és az is, hogy Kabát csak egyszer sírta el magát az ott töltött 38 nap alatt: amikor megnézte az otthonról magával hozott fotókat.

A játék egyébként talán még annál is nehezebb, mint ami a képernyőn látszik, Sabira sokkoló részleteket árult egy interjúban arról, hogy milyen maradandó egészségkárosodást szenvedett a Survivor forgatása során. Az erről szóló korábbi cikkünkért kattintson ide!

(Kiemelt kép: Kabát Péter Instagramja)