Sírva távozott egy újabb híresség a Survivorból, a bentmaradtak között pedig durvulnak a veszekedések

Könnyek, káromkodások, kiesés! Íme, kinek kellett elhagynia a játékot és ki kelt ki magából egyik este.

2021. október 9., 10:43

Szerző:

Az RTL Klubon jelenleg fut a Survivor című műsor, és a túlélőreality mostani évadában celebek versenyeznek civilekkel. A legutóbbi adásban távoznia kellett az egyik játékosnak, íme az ezt bemutató videó.

Nos, az új kieső Gáspár Evelin, aki a búcsúzkodás közben sírva fakadt.

„Tisztában voltam vele, hogy nem én vagyok a legügyesebb versenyző. [...] Ezek örömkönnyek, mert én úgy megyek el innen, hogy nyertem, nagyon sokat. De a legnagyobb nyerés magammal szemben volt”

– mondja Gáspár Evelin a könnyekig meghatódva.

Kevésbé megható az alábbi jelenet, amelyben abból kerekedik vita, hogy Járai Máté színész-műsorvezető és játékostársa, Rózsa úgy döntöttek, hogy a közelgő eső miatt kénytelenek lesznek kivételesen bent aludni a házban. A rendszeresen bent alvó Zsófinak azonban kifogásai támadtak azzal kapcsolatban, hogy kinek mennyi hely marad a kunyhóban, és hogy az éjszaka közepén ki fog-e tudni menni pisilni. Ebből lett vita először Zsófi és Rózsa között, majd végül Járai Máté is üvöltve szállt bele a vitába.

„Csendben elárulsz mindenkit és hazudsz mindenkinek. Olyan vagy, mint egy kutya, aki megy a csont után. [...] Egy nevetség, egy vicc tárgya vagy. Annyit kértem meg, hogy ne húzd rá az a ***** matracot a másik ***** matracra”

– kiabál Zsófi Rózsával egyre inkább magából kikelve, és itt lép közben Járai Máté szintén üvöltve, hogy visszaterelje a vitát ahhoz a kérdéshez, amiből eredetileg kipattant. Amikor Zsófi rákérdez, hogy miért ordít, a 42 éves színész a következőket vágja a fejéhez:

„azért, mert te is olyan hangon beszélsz, hogy azt nem lehet elviselni.”

Zsófi az egészből azt a következtetést vonja le, hogy Rózsa és Járai Máté egymás kisujját szopják, mint a csecsemők.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Survivor)